DVTK-Haladás: Kuznyecov a szurkolókra is számít - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVTK-Haladás: Kuznyecov a szurkolókra is számít - reakció

Beringer Roland Zoltán - 2022. December 02. Friday 20:13
Folytatnák a sorozatot.
Kép forrása: dvtk.hu
Szombat kora délután az NB II 19. fordulójának nyitómérkőzésén a DVTK a Haladás együttesét fogadja. 
 
 
ÍME, A DVTK BEHARANGOZÓJA:
 
“A Merkantil Bank Liga első körének utolsó, 19. fordulójában a DVTK a Haladás ellen játszik szombat délután egy órától. A találkozó előtt Kuznyecov Szergej vezetőedzővel beszélgettünk.
 
Nem törte meg lendületet a válogatott mérkőzései miatt tartott szünet, legutóbb Győrben is magabiztos sikert aratott a DVTK
 
- Nagyon szépen megvalósította a csapat a taktikát Győrben - idézte fel Kuznyecov Szergej. - Utólag visszanézve a találkozót, azt is ki lehet jelenteni, hogy nagyon kevés esélyt adtunk az ellenfélnek a pontszerzésre. De mindez a múlt, amiből nem lehet megélni, szombaton vár ránk az újabb kihívás.
 
A Haladás gyengén kezdte a bajnokságot, amit menetrendszerűen követett az edzőváltást. Ezt követően nagy győzelmek és meglepő vereségek váltogatják egymást.
 
- Komolyan készültünk a Haladás elleni bajnokira, akik egészen más játékrendszerben, más felfogásban játszanak, mint az ETO - árulta el a diósgyőri vezetőedző. - Az ellenfél csapatában több tapasztalt labdarúgó található, akik egyénileg is minőséget képviselnek, és belőlük próbál csapatot formálni egy rutinos edző. Rövid passzokkal építik a támadásaikat, jól mozognak be az üres területekbe, és veszélyesek a pontrúgásaik. Ugyan nem jellemző rájuk a magas presszing, mégis sok labdát szereznek vissza az ellenfél térfelén, tehát egy agresszív csapatra számíthatunk. Az eredményeik hullámzóak, szombaton is kifoghatnak egy jó napot, de egy rosszat is. Mint minden csapatnak, nekik is vannak erősségeik és gyengéik, mint ahogy azt láthattuk a legutóbbi mérkőzésükön, ahol hat gólt lőttek, és négyet kaptak.
 
A DVTK már kilenc mérkőzés óta veretlen, legutóbbi négy meccsét sorozatban megnyerte, és még gólt sem kapott.
 
- Nekünk a saját játékunkat kell játszanunk, amit minden nap gyakorolunk, de feltérképeztük az ellenfelet is - avatott be. - Igyekeztünk olyan taktikát kitalálni, ami az ellenfél gyengéit és a mi erősségeinket domborítja ki. A siker érdekében fegyelmezetten tartani kell magunkat az elképzeléseinkhez, ugyanakkor a támadásépítésben kreatívnak kell lenni, a helyzetkihasználásban pedig hatékonynak.
 
Holdampf Gergőt megműtötték a múlt héten, elkezdte a rehabilitációt, jövőre csatlakozhat a kerethez. Cseke Benjámin pedig a legutóbbi mérkőzés előtti napon betegedett meg, ami miatt egész héten nem edzett. Sárga és piros lap miatt eltiltott játékos nincs.
 
- Érdekes mérkőzésre számítok, ahová várjuk a szurkolókat is. Számítunk rájuk, mert a lelátóról érkező energia nagy segítséget nyújt a játékosoknak, a csapatnak, amikor a maximumot szeretnék kihozni magukból. Szeretnénk kézben tartani a mérkőzést, hogy egy szép és magabiztos győzelemmel örvendeztessük meg a szurkolóinkat - zárta Kuznyecov Szergej.
 
NB II 19. forduló
13.00:Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!