DVTK: megérkezett a volt gólkirály, szerdán rangadó - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVTK: megérkezett a volt gólkirály, szerdán rangadó

Simon Zoltán - 2022. January 18. Tuesday 12:43
Újra otthon!
ÍME, A DVTK KÖZLEMÉNYE:
 
"Hazai környezetben folytatódik a felkészülés
Szűk két hét spanyolországi edzőtábor után hétfő reggel óta immáron a megszokott környezetben folytatódik a DVTK labdarúgó csapatának felkészülése. A csapat a klub edzőközpontjában készül, szerdán pedig következik a stadionban a 4. téli felkészülési mérkőzés, ezúttal a Békéscsaba ellen. A találkozót a DVTK bérletesei ingyenesen tekinthetik meg.
 
A hétfő reggel - már egy kicsit megszokott módon - koronavírus-tesztekkel és orvosi vizsgálatokkal kezdődött a DVTK Medical-Fájdalom Ambulancián. 
 
A teszteket követően a csapat két hét után újra a DVTK Edzőközpont felé vette az irányt. A társakhoz immáron Bokros Szilárd és Eppel Márton (volt NB I-es gólkirály - a szerk.) is csatlakozott. 
 
Kedden ismét edzés, szerdán pedig következik a 4. téli felkészülési mérkőzés, amelyre a szurkolókat is szeretettel várjuk. 
 
Felkészülési mérkőzés
2022. január 19., szerda (DVTK Stadion)
14:00 Diósgyőri VTK - Békéscsaba 1912 Előre FC
 
Jegyinfó
Az előző évek gyakorlatának megfelelően a DVTK Stadionban rendezett mérkőzéseket a DVTK labdarúgó bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket. 6 éves kor alatt is ingyenes a belépés, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. Mindenki más számára egységesen 500 forintba kerülnek a belépőjegyek.
 
A szurkolók számára a Csáki-szektor (a korábbi M és N szektorok) áll rendelkezésre. A jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és kedden déltől a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A meccs napján 12 órakor nyit ki a shop. 
 
Védettségi igazolvány
A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.
 
Helyszín
A találkozót Diósgyőrben, a DVTK Stadionban játsszák a csapatok."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!