nb1.hu

DVTK-Soroksár: elkerülhető gólok, példaértékű hozzáállás – reakciók

Értékeltek a vezetőedzők.

 
Az NB II 2. fordulójának zárómérkőzésén a Diósgyőri VTK hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Soroksári SC-től. A mérkőzést követően értékeltek a csapatok szakvezetői. 
 
 
– Nagyon nehéz beszélni erről a meccsről. A csapat jól kezdte a mérkőzést, az első húsz percben nyomtunk, és szerezhettünk volna gólokat, de kimaradtak a lehetőségek. Aztán az ellenfél feljött, szereztek egy szép gólt, aztán egy másikat is. Nem mondom, hogy nem akart a csapat, de kapura bátrabban kellett volna játszani. Próbáltunk végig dominálni, a gólunk után megszerezni az egyenlítést, de az utolsó passzok nem jöttek össze, és közben az ellenfélnek is voltak kontrái. Nem lett volna szabad ilyen gólokat kapnunk az első délidőben. Hogy miért nem játszott Könyves? Még várjuk a pontos diagnózist, hogy pontosan mi a baja – nyilatkozta a mérkőzést követően Dragan Vukmir a DVTK vezetőedzője. 
 
– Nagyon örülünk a három pontnak, nem sok csapat fog itt nyerni, ez bravúrgyőzelem volt. Az első húsz perc nem a miénk volt, nyolc-kilenc szögletet rúghatott a Diósgyőr, nagyon ránk jöttek a hazaiak. De kivédekeztük ezt az időszakot, utána pedig két parádés gólt rúgtunk. A labdaszerzés után igyekeztünk rávinni a négy védőre a labdát, és Lőrinczy szenzációs találatot ért el. Példaértékű, ahogy hozzáállnak a fiúk, Lisztes is szép megoldással adott gólpasszt Hajdúnak. Azt kértem a játékosoktól, hogy csinálják meg, amit tudnak, ez hellyel-közzel sikerült. Kaptunk ugyan egy gólt, de volt három-négy meccslabdánk, Harisnak, Hudáknak a helyzetét említhetem. A meccs vége, az utolsó öt-tíz perc meleg volt, de a mi életünkben ez a három pont óriási dolog – mondta Lipcsei Péter a Soroksári SC vezetőedzője. 
 
 
LABDARÚGÓ NB II
2. FORDULÓ
DIÓSGYŐRI VTK–SOROKSÁR SC 1–2 (0–2)
Diósgyőr, 3180 néző. Vezette: Csonka Bence (Csatári Tibor, Belicza Bence Péter)
DVTK: Danilovics – Farkas D., Hegedűs J., Szatmári Cs., Bárdos – Holdampf, Bényei (Koman, 71.) – Lukács D., Bertus (Szőke A., 59.), Jurek (Vajda B., 59.) – Eppel (Csirmaz, 59.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
SOROKSÁR: Kovács M. – Ternován, Kékesi, Valencsik, Csontos – Haris – Lisztes (Króner, 71.), Hudák M. (Nagy O., 90.), Lőrinczy, Hajdú R. (Pintér D., 76.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Szőke A. (78.), ill. Lőrinczy (36.), Hajdú R. (39.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC