nb1.hu

DVTK: súlyosan megsérült a kulcsember – reakció

Az orvosigazgató nyilatkozott.

 

Megsérült Holdampf Gergő, a DVTK kulcsembere. Erről számolt be a csapat honlapja – íme:

 

"A Szeged-Csanád GA – DVTK mérkőzés 16. percében egy labdára irányuló összecsapás után súlyosan megsérült a DVTK középpályása, Holdampf Gergő. A vizsgálatokat követően kiderült, hogy a diósgyőri labdarúgó teljes térd belső oldalszalag szakadást szenvedett, amelynek a kezelése várhatóan hat hetet vesz igénybe.

 

– A keddi napon megkaptuk Holdamp Gergő leleteit, a DVTK tulajdonosával, Dr. Magyar Mátyással együtt megnéztük az MR felvételeket és egyeztettünk egy budapesti térdsebész specialistával is – nyilatkozta Dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója. – Labdarúgónk sajnálatos módon teljes térd belső oldalszalag szakadást szenvedett, aminek a konzervatív kezelése mellett döntöttünk. Ez egy komplex speciális kezelés, időközben változtatott rögzítéssel, fizikoterápiával. Jelen állás szerint hat hét kieséssel számolunk, azaz legkorábban januárban térhet vissza Gergő a csapathoz."

 

Holdampf a tabellát vezető DVTK mind a 15 bajnokiján kezdőként játszott a szezonban. A diósgyőriek szerdán a Csákvárhoz látogatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC