nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

A Diósgyőr meghosszabbította Serhii Shestakov szerződését. A 30 éves futballista ebben a szezonban 1607 percet kapott a bizonyításra az NB I-ben, a légiós három góllal zárta a fellépéseit. Íme a diósgyőriek közleménye:

"Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Serhii Shestakov.

– Amikor a jövőről beszélgettünk a menedzseremmel, mindig világossá tettem, hogy hiába több más klub érdeklődése, számomra a DVTK az első választás – osztotta meg Serhii Shestakov. – Szeretek Diósgyőrben játszani, baráti a hangulat az öltözőben, jó együtt dolgozni az edzői stábbal, kiválóak a körülmények, és jönnek az eredmények is. Igazából semmi nem szólt a váltás mellett.

 

Ezzel a hosszabbítással a DVTK lesz az a klub, ahol a legtöbb időt töltöm pályafutásom során, ez is alátámasztja, hogy jó döntést hoztam 2017 végén. Továbbra is az az elsődleges célom, hogy végigjátsszam a lehető legtöbb mérkőzést, minél több gólpasszt adjak, és ha lehetőség adódik, akkor gólt is lőjek. A csapattal még egy nagy lépést kell megtennünk, hogy nagyobb célokért küzdhessünk, bízom benne, hogy sikerülni fog.

 

– Serhii Shestakov az elmúlt években alapemberré nőtte ki magát Diósgyőrben, szinte már el sem tudjuk nélküle képzelni az egyre sikeresebb csapatot – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Nem csak a DVTK szakvezetése és a sportsajtó, hanem a szurkolók is elismerik a több poszton is bevethető bevethető ukrán labdarúgó teljesítményét. Hamarosan újraindul a bajnokság, addigra szeretnénk lezárni azon a labdarúgók ügyét, akiknek nyáron lejár a szerződésük. Így maximálisan a játékra tudnak koncentrálni, nem vonja el a figyelmüket a jövőjükről zajló tárgyalássorozat. Örülök, hogy Shestával ilyen gyorsan sikerült megegyezni, és ma aláírtuk a szerződését.

Az ukrán játékos 2017 decemberében lett diósgyőri labdarúgó, és az elmúlt időszakban 60 bajnokit játszott a DVTK színeiben. Ebben a bajnokságban megtalálta góllövő cipőjét, három fontos gólt szerzett ősszel."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC