DVTK: szerződést hosszabbított a saját nevelésű hátvéd - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVTK: szerződést hosszabbított a saját nevelésű hátvéd

Beringer Roland Zoltán - 2022. December 14. Wednesday 13:48
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: dvtk.hu
ÍME, A DVTK BEJELENTÉSE:
 
“2022 őszére a diósgyőri védelem egyik legbiztosabb bástyájává érett Bárdos Bence, így nem is volt kérdés, hogy a DVTK új szerződést kínál a saját nevelésű labdarúgónak. A 24 esztendős védő szerződése 2023 nyarán járt volna le, az új megállapodásnak köszönhetően azonban még hosszú évekig a Bükk lábánál futballozhat.
 
Bárdos Bence a DVTK saját nevelésű játékosa, Ózdon született, itt ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival is, majd egy kazincbarcikai kitérővel Diósgyőrbe igazolt. A felnőtt gárda előtt végigjárta a DVTK korosztályos csapatait és tíz alkalommal az NB I.-ben is bizonyíthatott. Fejlődése érdekében 2019-től kezdődően két szezonon át az NB II.-es Szolnok színeiben játszott kölcsönben, ahol hamar alapemberré vált. 2021 nyarán tért vissza Diósgyőrbe.
 
A 2021/2022-es pontvadászatban 26 mérkőzésen lépett pályára, egy gól és három gólpassz fűződik a nevéhez. A jelenleg is futó bajnokságban mind a 20 találkozón pályára lépett, ebből 19 alkalommal kezdőként kapott lehetőséget és a mezőnyjátékosok közül az ő nevéhez fűződik a legtöbb (1755) játékperc.
 
- Hatalmas boldogság számomra, hogy a szakmai stáb és a klub vezetői úgy ítélték meg, hogy érdemes vagyok arra, hogy a következő években is a Diósgyőrt erősítsem - nyilatkozta Bárdos Bence. -  Amikor másfél éve Szolnokról visszatértem, az volt az egyik legfőbb célom, hogy bebizonyítsam, hosszabb távon is lehet velem számolni. Ezért dolgoztam. A saját teljesítményemmel nem lehetek teljesen elégedett, hiszen mindig lehet jobban és jobban játszani, így én is tudok még hová fejlődni. Szeretnék a csapattal együtt sok örömet szerezni a szurkolóknak, higgyék el, tudom, mit jelent számukra a DVTK, hiszen nekem is ugyanazt jelenti. Mindent el fogok követni annak érdekében, hogy nyártól a Diósgyőr visszakerüljön a méltó helyére.”
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!