DVTK: visszatért a támogató - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVTK: visszatért a támogató

Juhász Gergely - 2021. September 08. Wednesday 19:09
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: dvtk.eu
ÍME, A DVTK HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A mai napon visszatért Diósgyőrbe a Miskolc Autó és a Volkswagen csoport. A DVTK és a Miskolc Autó közös története tíz évvel ez előtt kezdődött és az új együttműködésnek köszönhetően tovább íródik. A korábbi évekhez hasonlóan a labdarúgó szakosztály mellett a kosárlabdázók, a röplabdázók és a jégkorongozók, valamint az idei esztendőtől az egyéni sportolók is részesülnek a támogatásból. Az ünnepélyes bejelentésre a DVTK Stadion VIP termében került sor.
 
 
- Rendkívüli esemény a mai - kezdte Papp Zoltán, a Volkswagen márkaigazgatója. - A Volkswagen egy gyári megállapodást kötött az UEFA-val néhány évvel ez előtt. A nyári Európa-bajnokságon is tetten érhető volt az a közösségépítő erő, ami a futballban és a többi látványsportágban is elérhető. Ha mi márkaként gondolkodunk arról, hogy hogyan tudunk tömegeket elérni, akkor ennek a legegyszerűbb módja a látványsportágakban való megjelenés. Ha szeretnénk nagyon szem előtt lenni Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és a régióban, akkor a DVTK erre a legjobb választás. Óriási lehetőség számunkra, hogy visszatértünk, ezt nyugodtan mondhatom a Miskolc Autó nevében is. Fontos kiemelni, hogy nem csak egy szakosztályt támogatunk, így remélem, hogy segíteni tudunk abban, hogy a DVTK elérje a kitűzött célokat. Egy nagyon rövid időszakot nem számítva, idestova tíz évre nyúlik vissza ez az együttműködés a Miskolc Autó és a klub között, ez nagyon megbecsülendő, hiszen ritka az ilyen partneri viszony és külön örülök, hogy ebben a Miskolc Autó is tevékeny rész vállalt. Ezúton szeretnék a klubnak és elnök úrnak sok sikert kívánni ahhoz a célhoz, amit kitűztek maguk elé, és a DVTK még tovább tudjon fejlődni.
 
- Nagyon köszönjük a támogatást és az együttműködést,  örülök, hogy újra egy olyan világmárka választotta marketing-kommunikációs partnerének a DVTK-t, mint a Volkswagen Csoport - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - Ez a mostani együttműködés számomra különösen kedves, leginkább azért, mert a Miskolc Autóval és a Volkswagennel nagyon régóta dolgozunk együtt, az egyik első szponzorunk volt, akik fantáziát láttak a DVTK-ban. Ennek az együttműködésnek a kialakításában Sándor Attilának, a Miskolc Autó tulajdonosának is komoly szerepe volt. Jó érzés volt figyelni, hogy szinte egymás szeme láttára, egymás mellett nőttünk egyre nagyobbra. A DVTK egy regionális multisportklubbá vált, ahol több mint 3000 sportoló sportol és többszáz munkavállaló dolgozik, a Miskolc Autó pedig mára nem csak a régió, hanem az ország egyik legkomolyabb eredményekkel rendelkező autós vállalkozása lett, ehhez ezúton is gratulálok! Jó volt látni, hogy egymást támogatva tudtuk elérni ezeket az eredményeket. Fontosnak tartom, hogy a hasonló regionális, illetve miskolci cégek támogassák azokat a célokat, amelyek az egész régió fejlődését szolgálják. Ez a támogatás nem csak a labdarúgó csapat támogatását jelenti, hanem az egész DVTK-család támogatását, így az egyéni sportolóink és a többi látványsportágunk fejlődését is szolgálja. Azon leszünk a kollégáimmal együtt, hogy a Miskolc Autó és a Porsche Hungária lehető legjobban érezze magát ebben a partneri kapcsolatban.
 
- Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a mai nap több mint négy hónapos megfeszített munka gyümölcse érik be - folytatta Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője. - Ez a gyümölcs 46 db autó formájában ölt testet, melyeket a mai nappal átadunk a DVTK képviselőinek. Az autók között vegyesen megtalálható Volkswagen, Audi, SEAT és Skoda modellek is és nem kizárólag a labdarúgó szakosztály részesül a támogatásból, hanem a korábbi évek mintájára a kosárlabda, röplabda, jégkorong és az egyesületi szakosztályok is részesülnek a támogatásból. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem munkatársainknak, hogy a napi feszített munkamenet mellett, ilyen rövid idő alatt lehetővé tették, hogy ma átadhassuk ezeket az autókat. A bejelentés azt is jelenti, hogy egy év szünetet követően tovább íródik a DVTK és a Miskolc Autó 2011-ben kezdett története, amely - azt gondolom mondhatom, hogy mindkettőnk számára - kölcsönösen gyümölcsöző volt. Azt is ki szeretném emelni, hogy idén minden eddiginél nagyobb támogatásban részesítjük a DVTK-t, ami alatt mind az autók mennyiségét, mind a támogatás összértékét értem. Mi ezzel szeretnénk kifejezni lojalitásunkat a klub és városi sportélet irányába és bízunk benne, hogy ezzel a támogatással még inkább sikeressé tehetjük az egyébként is patinás klubot. Hajrá Diósgyőr.
 
- Papp Zoltán, márkaigazgató említette a futball közösségépítő erejét, azt hiszem mi itt tudjuk miről beszél - zárta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója. - A futball itt Észak-Magyarországon, Miskolcon, Diósgyőrben szenvedély, hit, remény, vallás, de a futball mellett jelenleg másik 21 sportág is űzhető a DVTK-ban. Örülünk neki, hogy a Miskolc Autó az egész klub támogatója lett. Régóta hangsúlyozzuk, hogy a DVTK csak régiós összefogással lehet igazán sikeres, a Miskolc Autó az elsők között volt, akik mellénk álltak 10 évvel ezelőtt, és most is itt vannak, köszönjük a kitartást! Az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül a klub, örülök, hogy a DVTK marketing-kommunikációs ereje vonzó a Volkswagen és a Miskolc Autó számára is. A ma átadott autók a város, a régió mindennapi életének részei lesznek az utakon. Remélem, amikor az itt élők, itt dolgozók meglátják a DVTK címert az autókon, akkor büszkék lesznek, ez ugyanis a DVTK család sikere, annak a családnak, amelynek legfontosabb tagjai a szurkolók és a sportolóink, mind a 3000-en, de a klub fontos tagja a klub sokszáz munkavállalója és azok a szülök is, akik ránk bízzák a gyerekeiket, hogy nálunk sportoljanak!"
LEGFRISSEBB HÍREK
2021. 09. 19. 21:59

Szpari-Honvéd: ahogy illik - reakciók

Nem volt sok kérdés a meccsen.
2021. 09. 19. 21:23

Ajka-Gyirmót: Kis nehezen találta a szavakat, Csertőinek igaza lett - reakciók

Miben bízott az Ajka trénere?
2021. 09. 19. 21:03

Magyar Kupa: újra megye I-es csapatot kapott a Fradi, ZTE-Honvéd - párosítások

Kemény meccs vár a címvédőre, a fővárosban vizitál a Vidi.
2021. 09. 19. 19:49

Magyar Kupa: gálázott a Honvéd, hengerelt a Puskás - vasárnap esti meccsek eredményei

Nem hibáztak az NB I-es gárdák.
2021. 09. 19. 09:21

Az NB II-es csapatok vasárnapi kupameccsei

Szpari-Honvéd rangadó, hárman idegenben lépnek pályára.
2021. 09. 18. 21:00

Az NB II-es csapatok szombati kupaeredményei

Két nagyobb meglepetés is történt.
2021. 09. 19. 10:14

Az NB III-as csapatok vasárnapi kupameccsei

Megye I-esek is a középpontban.
2021. 09. 18. 21:17

Az NB III-as csapatok szombati kupaeredményei

Öten tovább is jutottak a legjobb 32 közé.
2021. 09. 19. 18:21

A Fradi kilence - reakció, gólok története

Albert Flórián nyomodokain az FTC légiósa. 
2021. 09. 19. 17:01

Magyar Kupa: mesterhatos a Fradinál, gólparádé Felsőzsolcán - a délutáni meccsek eredményei

A Nagykanizsa sem szerénykedett.
2021. 09. 18. 10:02

Az NB II-es csapatok szombati kupameccsei

Megyei rangadó vár a Győrre, edzőt váltó csapattal találkozik a Vasas.
2021. 09. 17. 19:12

Szárnyal a Haladás: igaza lett az edzőnek - reakciók

Óriási örömről beszélt a középpályás.
2021. 09. 18. 11:59

Az NB III-as csapatok szombati kupameccsei

Listavezetőt fogad a DEAC és a Dabas, a Vidivel találkozik a Sopron.
2021. 09. 17. 19:43

Szerződésszegés: az Eger nem játszhat saját stadionjában?

A megyei portál foglalkozott az üggyel.
2021. 09. 19. 15:51

Tiszakécske-Újpest: Oenning öröme, Visinka sem szomorú - reakciók

Jó napot fogott ki a hazai gárda.
2021. 09. 19. 13:45

Köln-Leipzig: Gulácsival külön is foglalkozott a vezetőedző - reakciók

Nem véletlenül dicsérték többen is a hazai kapust.
2021. 09. 19. 12:18

Komárom-Mezőkövesd: Bozsik elégedett, Pintér a bírónak üzent - reakciók

Lesz mit kijavítania a vendégeknek.
2021. 09. 19. 10:55

Csodagólt szerzett az MTK légiósa - videó

Átvette mellel, majd bumm!
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Szombathelyi Haladás18
2Vasas FC17
3Kecskeméti TE HUFBAU17
4Nyíregyháza Spartacus FC17
5DVTK15
6Dorogi FC13
7Szentlőrinc12
8Budafoki MTE11
9Szeged-Csanád Grosics Akadémia11
10Szolnoki MÁV FC11
11WKW ETO FC Győr11
12PMFC9
13Soroksár SC9
14BFC Siófok9
15FC Ajka8
16Budaörs6
17Aqvital FC Csákvár5
18III. Ker. TVE5
19Békéscsaba 1912 Előre3
20Tiszakécskei LC2
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!