DVTK: visszatért a támogató - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVTK: visszatért a támogató

Juhász Gergely - 2021. September 08. Wednesday 19:09
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: dvtk.eu
ÍME, A DVTK HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A mai napon visszatért Diósgyőrbe a Miskolc Autó és a Volkswagen csoport. A DVTK és a Miskolc Autó közös története tíz évvel ez előtt kezdődött és az új együttműködésnek köszönhetően tovább íródik. A korábbi évekhez hasonlóan a labdarúgó szakosztály mellett a kosárlabdázók, a röplabdázók és a jégkorongozók, valamint az idei esztendőtől az egyéni sportolók is részesülnek a támogatásból. Az ünnepélyes bejelentésre a DVTK Stadion VIP termében került sor.
 
 
- Rendkívüli esemény a mai - kezdte Papp Zoltán, a Volkswagen márkaigazgatója. - A Volkswagen egy gyári megállapodást kötött az UEFA-val néhány évvel ez előtt. A nyári Európa-bajnokságon is tetten érhető volt az a közösségépítő erő, ami a futballban és a többi látványsportágban is elérhető. Ha mi márkaként gondolkodunk arról, hogy hogyan tudunk tömegeket elérni, akkor ennek a legegyszerűbb módja a látványsportágakban való megjelenés. Ha szeretnénk nagyon szem előtt lenni Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és a régióban, akkor a DVTK erre a legjobb választás. Óriási lehetőség számunkra, hogy visszatértünk, ezt nyugodtan mondhatom a Miskolc Autó nevében is. Fontos kiemelni, hogy nem csak egy szakosztályt támogatunk, így remélem, hogy segíteni tudunk abban, hogy a DVTK elérje a kitűzött célokat. Egy nagyon rövid időszakot nem számítva, idestova tíz évre nyúlik vissza ez az együttműködés a Miskolc Autó és a klub között, ez nagyon megbecsülendő, hiszen ritka az ilyen partneri viszony és külön örülök, hogy ebben a Miskolc Autó is tevékeny rész vállalt. Ezúton szeretnék a klubnak és elnök úrnak sok sikert kívánni ahhoz a célhoz, amit kitűztek maguk elé, és a DVTK még tovább tudjon fejlődni.
 
- Nagyon köszönjük a támogatást és az együttműködést,  örülök, hogy újra egy olyan világmárka választotta marketing-kommunikációs partnerének a DVTK-t, mint a Volkswagen Csoport - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - Ez a mostani együttműködés számomra különösen kedves, leginkább azért, mert a Miskolc Autóval és a Volkswagennel nagyon régóta dolgozunk együtt, az egyik első szponzorunk volt, akik fantáziát láttak a DVTK-ban. Ennek az együttműködésnek a kialakításában Sándor Attilának, a Miskolc Autó tulajdonosának is komoly szerepe volt. Jó érzés volt figyelni, hogy szinte egymás szeme láttára, egymás mellett nőttünk egyre nagyobbra. A DVTK egy regionális multisportklubbá vált, ahol több mint 3000 sportoló sportol és többszáz munkavállaló dolgozik, a Miskolc Autó pedig mára nem csak a régió, hanem az ország egyik legkomolyabb eredményekkel rendelkező autós vállalkozása lett, ehhez ezúton is gratulálok! Jó volt látni, hogy egymást támogatva tudtuk elérni ezeket az eredményeket. Fontosnak tartom, hogy a hasonló regionális, illetve miskolci cégek támogassák azokat a célokat, amelyek az egész régió fejlődését szolgálják. Ez a támogatás nem csak a labdarúgó csapat támogatását jelenti, hanem az egész DVTK-család támogatását, így az egyéni sportolóink és a többi látványsportágunk fejlődését is szolgálja. Azon leszünk a kollégáimmal együtt, hogy a Miskolc Autó és a Porsche Hungária lehető legjobban érezze magát ebben a partneri kapcsolatban.
 
- Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a mai nap több mint négy hónapos megfeszített munka gyümölcse érik be - folytatta Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője. - Ez a gyümölcs 46 db autó formájában ölt testet, melyeket a mai nappal átadunk a DVTK képviselőinek. Az autók között vegyesen megtalálható Volkswagen, Audi, SEAT és Skoda modellek is és nem kizárólag a labdarúgó szakosztály részesül a támogatásból, hanem a korábbi évek mintájára a kosárlabda, röplabda, jégkorong és az egyesületi szakosztályok is részesülnek a támogatásból. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem munkatársainknak, hogy a napi feszített munkamenet mellett, ilyen rövid idő alatt lehetővé tették, hogy ma átadhassuk ezeket az autókat. A bejelentés azt is jelenti, hogy egy év szünetet követően tovább íródik a DVTK és a Miskolc Autó 2011-ben kezdett története, amely - azt gondolom mondhatom, hogy mindkettőnk számára - kölcsönösen gyümölcsöző volt. Azt is ki szeretném emelni, hogy idén minden eddiginél nagyobb támogatásban részesítjük a DVTK-t, ami alatt mind az autók mennyiségét, mind a támogatás összértékét értem. Mi ezzel szeretnénk kifejezni lojalitásunkat a klub és városi sportélet irányába és bízunk benne, hogy ezzel a támogatással még inkább sikeressé tehetjük az egyébként is patinás klubot. Hajrá Diósgyőr.
 
- Papp Zoltán, márkaigazgató említette a futball közösségépítő erejét, azt hiszem mi itt tudjuk miről beszél - zárta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója. - A futball itt Észak-Magyarországon, Miskolcon, Diósgyőrben szenvedély, hit, remény, vallás, de a futball mellett jelenleg másik 21 sportág is űzhető a DVTK-ban. Örülünk neki, hogy a Miskolc Autó az egész klub támogatója lett. Régóta hangsúlyozzuk, hogy a DVTK csak régiós összefogással lehet igazán sikeres, a Miskolc Autó az elsők között volt, akik mellénk álltak 10 évvel ezelőtt, és most is itt vannak, köszönjük a kitartást! Az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül a klub, örülök, hogy a DVTK marketing-kommunikációs ereje vonzó a Volkswagen és a Miskolc Autó számára is. A ma átadott autók a város, a régió mindennapi életének részei lesznek az utakon. Remélem, amikor az itt élők, itt dolgozók meglátják a DVTK címert az autókon, akkor büszkék lesznek, ez ugyanis a DVTK család sikere, annak a családnak, amelynek legfontosabb tagjai a szurkolók és a sportolóink, mind a 3000-en, de a klub fontos tagja a klub sokszáz munkavállalója és azok a szülök is, akik ránk bízzák a gyerekeiket, hogy nálunk sportoljanak!"
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 01. 29. 14:12

Derbi: szurkolóbarát döntésről számolt be a Fradi

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 29. 13:23

Támadó középpályással erősített a Dunaszerdahely

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 29. 11:32

Kispest-Gyirmót: a bemutatkozás után nem jégkorongozni fognak

Egy éve sem hittek túl sokan a vendégekben!
2022. 01. 29. 11:06

DVSC-Kisvárda: közbeszól a koronavírus 

A vendégeknél a stáb sem lesz teljes.
2022. 01. 28. 16:51

Budaörs: új játékosok és vezetőcsere

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 28. 10:58

Szolnok: három érkező, két távozó

Alakul a keret.
2022. 01. 29. 13:47

NB I-es rutinnal rendelkező játékossal erősített az éremesélyes

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 28. 21:06

A Tiszafüred Szegedről igazolt, megerősítette a védelmét a Dunaújváros

22. játékosát keresi a Jászberény.
2022. 01. 29. 10:47

FTC: Norvégiába igazolhat az amerikai szélső

Az ősszel Szlovákiában futballozott.
2022. 01. 29. 10:03

Paks-ZTE: jó döntések az edzőkről

Új „csékát” választottak a zalaiak.
2022. 01. 27. 15:11

Az MTK-ból igazolt a Szpari

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 27. 10:38

Haladás: a vezetőedző jellemezte a téli érkezőket

Öten távoztak.
2022. 01. 28. 11:35

Távozót jelentett be az egyik kiesőjelölt

Mégozzá hivatalosan.
2022. 01. 27. 15:46

Újra nyert a Paks - reakció

Vasárnap jön a következő meccs.
2022. 01. 29. 09:43

Ennyi pénzért hagyja el az AC Milant a magyar tehetség

Hollandiában folytatja.
2022. 01. 29. 06:32

Szombati foci: indul a tavasz az NB I-ben

Pályán Kleinheislerék.
2022. 01. 29. 03:33

Kölcsönadták Szoboszlaiék csapattársát

Az Afrika Kupán is szerepelt.
2022. 01. 29. 00:07

Jön a Derbi, rangadó Fejér megyében

Debrecenben vizitál a Várda, Bognárék nyitják a fordulót.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1DVTK42
2Vasas FC41
3Kecskeméti TE HUFBAU38
4Szombathelyi Haladás37
5Szeged-Csanád Grosics Akadémia35
6WKW ETO FC Győr32
7Dorogi FC30
8BFC Siófok30
9Nyíregyháza Spartacus FC27
10PMFC26
11FC Ajka24
12Szentlőrinc24
13Békéscsaba 1912 Előre21
14Soroksár SC20
15III. Ker. TVE20
16Aqvital FC Csákvár20
17Budaörs20
18Budafoki MTE19
19Szolnoki MÁV FC19
20Tiszakécskei LC15
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!