Dzsudzsák visszatér? - a Loki sajtótájékoztatója - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Dzsudzsák visszatér? - a Loki sajtótájékoztatója

Bíró Ádám - 2020. July 17. Friday 13:21
Három futballistát jelentett be a DVSC! FRISSÍTVE!
Kép forrása: mlsz.hu
Az NB II-re készülő DVSC 13.30-tól sajtótájékoztatót tart. A klub tájékoztatása alapján az eseményen Szabó Péter elnök és Tőzsér Dániel sportigazgató is részt vesz. A sajtótájékoztatón a tervek szerint új játékosokat is be fognak mutatni a debreceniek.
 
Szabó Péter elmondta, üzleti alapon szeretnék működtetni a klubot. Hozzátette, változásokat kell végrehajtaniuk, például a marketing területén is. A biztonsági szolgálatban szintén lesznek cserék, mivel nem akarnak olyat újra átélni, mint ami a Paks elleni mérkőzésen történt.
 
Tőzsér Dániel úgy véli, a modern futballban elengedhetetlen a sportigazgatói tisztség. A nemrég visszavonuló Tőzsér elárulta, a külföldön szerzett tapasztalatait szeretné kamatoztatni a Lokinál. A kiesés mély nyomot hagyott a játékosokban. Úgy véli, a rövidtávú cél a feljutás a DVSC-nél. A szakmai stábban nem történik változás.
 
Tőzsér végezetül elmondta, hogy Tischler Patrik, Poór Patrik és Zöldesi Illés a debreceni alakulatban folytatja a pályafutását. Hozzátette, a tárgyalások zajlanak a további kiszemeltekkel. 
 
Videó a sajtótájékoztatóról:
 
 

 

FRISSÍTÉS:

14.28:

 

Loki: eldőlt Dzsudzsák sorsa - HIVATALOS - NB1.hu

 

18.26:

 

Loki: Dzsudzsák nem jött, de több változást jelentettek be

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!