Dzsudzsákkal egyeztet a Loki sportigazgatója - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Dzsudzsákkal egyeztet a Loki sportigazgatója

Simon Zoltán - 2020. December 02. Wednesday 11:59
Lesznek-e télen átigazolások?
Pontosan az idény felénél tart a DVSC a Merkantil Bank Ligában. Hétfőn statisztikai szempontból tekintettük át az eddigi 19 mérkőzést, kedden Szabó Péter, a DVSC igazgatótanácsának elnöke értékelte az elmúlt időszakot, most pedig Tőzsér Dániel sportigazgató beszélt a benyomásairól a klubhonlapnak.
 
Az interjúban rákérdeztek Tőzsérnél, milyen változások várhatóak a játékoskeretben a télen:
 
„A téli szünetben óriási változást nem tervezünk, nagy játékosmozgás bizonyosan nem lesz. Persze mindig előfordulhat egy-két csapatváltás, de nem lesz népvándorlás. Ez a keretet alkalmasnak tartom a fejlődésre, a jobb minőségű játékra. Persze az a leglényegesebb, hogy nyerjünk, de szeretnénk a szurkolóinkat szemre is szép futballal megörvendeztetni.”
 
 
 

DVSC: rengeteg változást ígér az elnök

A DVSC NB2.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE: "Félúton a DVSC: interjú Szabó Péter elnökkel az idény eddig eltelt részéről. Pontosan az idény felénél tart a DVSC a Merkantil Bank Ligában. Hétfőn statisztikai szempontból tekintettük át az eddigi 19 mérkőzést, ezúttal pedig Szabó Péter, a DVSC igazgatótanácsának elnöke értékelte az elmúlt időszakot.

 
Utána a visszatért, rutinosabb játékosokról kérdezték (Dzsudzsák Balázs és Korhut Mihály kiemelten ebbe a kategóriába tartoznak ugye – a szerk.):
 
„Nagyon fontos a jelenlétük és a szerepük, nagyon értékesek a csapatnak. A téli szünetben ezzel együtt velük is át fogjuk beszélni a dolgokat, mert én maximalista vagyok, és mindig a lehető legjobbra törekszem. Még több van bennük, persze a fiatalok számára így is igen hasznos, hogy velük készülhetnek, velük játszhatnak egy gárdában.”
 
Majd jött az új generáció tagjainak az értékelése:
 
„Úgy gondolom, hogy vannak olyanok köztük, akik immár standard játékosok, így például Baráth Péter, Pintér Ádám, Bényei Ágoston vagy Bárány Donát. Nagy értékek ők, bármikor a csapatba állíthatók, hosszú távon számítunk rájuk. De rajtuk kívül is vannak olyan fiatalok, akik a pandémia miatti helyzetben megállták a helyüket, Füzfőitől kezdve Lakatoson, Talpallón, Szabón, Ballán, Sárosin, Kenderesin át Sármányig valamennyien bizonyították, hogy a DVSC segítségére lehetnek a jövőben, igaz, még sokat kell fejlődniük.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!