nb1.hu

Edző még nincs, de maradnak a felcsútiak

Többen távoztak, az elnök folyamatosan tárgyal.

Miközben a csákváriak javában nyári szabadságukat töltik, a színfalak mögött nem állt meg az élet. Ugyan az új vezetőedző személyét még titok övezi, a keret kialakítása kapcsán a tulajdonos Nagy Sándor folyamatos tárgyalásban van. Amint az várható volt, jelentős átalakulás előtt áll a keret – jelezte a Csákvár.
 
– Simon  Márk kölcsönszerződése lejárt, s mivel a Paks visszarendelte, az élvonalbeli gárdával kezdi meg a felkészülést – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor. – Az már nem titok, hogy Baranyai Ádám és Daróczi Zoltán szerződésük lejártával távoztak, előbbi az NB I-es Kisvárda játékosa lett, míg a korosztályos válogatott középpályás a Vasassal egyezett meg. Csilus Ádám a Puskás Akadémiától volt kölcsönben nálunk, a folytatásban nem számítunk rá. Szerettük volna megtartani Molnár Csabát, aki az Aqvital FC legrégebbi játékosa volt, ám ő új kihívásra vágyott, lejáró szerződését nem hosszabbította meg és kilenc szezon után távozik Csákvárról. Szintén távozik klubunktól Csonka Bonifác, aki visszatér a román másodosztályba feljutott Csíkszeredához. Az új játékosokkal egyelőre “csak” tárgyalásban vagyunk, a kontraktusok megkötésével megvárjuk az új vezetőedző kinevezését.
 
Az viszont megnyugtató számukra, hogy több, az elmúlt szezonban náluk szerepelt felcsúti fiatal a következő idényben is a csákváriakat erősíti. Így az új szakvezető továbbra is számíthat Deutsch László (nyitóképen), Nándori Botond, Skribek Alen játékára. Meghatározó játékosaink közül többek között Sándor György, Kiprich Dávid, Farkas Aurél vagy éppen Mészáros Dávid szerződése is él, így ők az új  szezonban is az Aqvital FC játékosai lesznek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC