nb1.hu

Edzőmeccsen is remekelt a Kecskemét

A Csákvár volt az ellenfele.

A Kecskemét beszámolója:
 
,,A KTE HUFBAU pénteken az Aqvital FC Csákvár vendégeként játszott edzőmeccset. Jól kezdődött kecskeméti szempontból a mérkőzés, és összességében magabiztos játékkal sikerült nyerni.
 
Már a 2. percben kecskeméti gól született, egy nagyon gyors ellentámadás végén Lukács tört kapura, majd önzetlenül Bartha elé passzolt, akinek csak a hálóba kellett már passzolnia (0-1). A folytatásban akadt néhány lehetőség a hazaiak előtt is, de Tányéros nem talált kaput 15 méterről, majd Varga védett egy pontrúgás után egy közeli próbálkozást. A 14. percben jött a második lila-fehér gól, Tóth Dániel indította Katonát, aki aztán jobbról laposan centerezett, Lukácsnak nem volt nehéz dolga már (0-2). Alig két perc elteltével jöhetett volna a harmadik gól is, de egy újabb kontra végén Lukács ezúttal nem talált kaput. A folytatásban inkább mezőnyben zajlott a játék, de a 26. percben Hadaró, majd Katona is betalálhatott volna, a hazai kapus azonban jól élt a játékkal.
 
A második félidő elejét kicsit megpróbálta megnyomni a Csákvár, Kersáknak két védést is be kellett mutatnia. Alig tíz perc elteltével jött is a szépítés, egy szöglet után Koval talált be (1-2). Rögtön jöhetett volna a válasz is, de Nagy beadását centikkel a bal alsó mellé bólintotta Szuhodovszki. A 66. percben már nem úszta meg a Csákvár, Marsa ugratta ki Tóth Barnát, aki ballal a hosszún érkező Puskás elé tálalt, akinek már csak az üres kapuba kellett lőnie (1-3)."
 
Aqvital FC Csákvár – KTE HUFBAU 1-3 (0-2)
 
Edzőmeccs, Csákvár
 
KTE: Varga – Tóth D., Gál, Rjasko, Belényesi, Hadaró, Nagy K., Vágó, Katona, Bartha, Lukács.
 
Csere: Kersák, Madarász, Szabó A., Szalai G., Grünvald, Marsa, Hatvani, Puskás, Tóth B., Győri B., Szuhodovszki.
 
Gól: Koval ill. Bartha, Lukács, Puskás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC