nb1.hu

Egyelőre semmi nem lesz az új siófoki stadionból – részletek

Bejelentést tett a polgármester.

Legendás kalandok szoktak abból kerekedni, ha egy remek szurkolótáborral játszó csapat, osztálytól függetlenül, a nyári időszakban a Siófok vendégeként lép pályára. Általában a vendégcsapat drukkerei már előző nap (vagy még korábban) megjelennek Siófokon, ahonnan a mérkőzés után közvetlenül sem sikeredik mindig egyből hazaindulni.
 
Ám a Siófok stadionja felújításra vagy éppen teljes átépítésre szorul, ám ebből, a jelek szerint, jó ideig nem lesz semmi.
 
Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere ugyanis a következőket osztotta meg a Facebookon:
 
„Kezdődik…
 
Hosszas előkészítő/tervező munka után a minap, az immár sportügyekben (is) eljáró honvédelmi minisztérium illetékes államtitkára az alábbiakról tájékoztatott:
 
A kormány egyes (sportfejlesztési/felújítási) előirányzatok tekintetében zárolást rendelt el. A korábban a siófoki futball stadion fejlesztésére biztosított és az önkormányzatunk számlájára át is utalt pénzt most zárolták. Ennek megfelelően a projekt előkészítésére eddig elköltött összegen kívül megmaradt -egyébként milliárdos nagyságrendű- pénzt, rövidesen vissza kell utalnunk az államkasszába. 
 
A lenti képen, ahogy kinézett volna…
 
Ennyi a rövid hír, de ebben a helyzetben nem volt váratlan és bizonyos szempontból tán meg is értem…”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC