nb1.hu

Eldőlt a Budafok tehetségének a sorsa, kölcsönadás a Dorognál

Szurkolói ankétot tart az MTK, változás a Békéscsaba programjában.

A DOROG BEJELENTÉSE:
 
"Nem csak a mezőnyjátékosok, de kapusaink esetében is akad miről beszámolnunk a nyári átigazolási időszak kapcsán. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy újabb egy évvel meghosszabbítottuk Tulipán Ákos szerződését, míg fiatal hálóőrünk, Belányi Balázs kölcsönben távozik!
 
Az elmúlt szezonban Mursits Roland mellett a legtöbb játéklehetőséghez jutó kapus, Tulipán Ákos 13 alkalommal állt a mieink gólvonalára a kezdőcsapatban, amely során stabil teljesítménnyel segítette együttesünk az NB2-ben. Új szerződése a megállapodás értelmében újabb egy évre köti össze a feleket.
 
"Az előző két évben, amit Dorogon töltöttem, nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy még egy évig itt focizhatok. Amikor lehetőséget kaptam, beleadtam mindent, és próbáltam a legjobb teljesítményt kihozni magamból, a jövőt illetően is igy gondolkozom. Ha a csapat sikeres, akkor én is, ezt tartom szem előtt. Hajrá Dorog!" – nyilatkozta Tulipán Ákos."
 
A BUDAFOK KÖZLEMÉNYE:
"Molnár Bence 2012-ben csatlakozott a Budafoki LC csapatához, klubunkban végigjárta a ranglétrát, a téli felkészülést követően pedig nyáron immáron másodszor kapott lehetőséget a bizonyításra Csizmadia Csabától az NB II-es alakulatunknál. 18 éves középpályásunk élt is az eséllyel, így profi szerződést kapott!
 
"Monyó" nyolcévesen került a Promontor utcába, ahol az utánpótlás korosztályokat végigjárva 2020-ban bemutatkozott a Budapesti I. osztályban szereplő tartalékcsapatunkban. Amelyben a mögöttünk hagyott szezonban már oroszlánrészt vállalt a nagyszerű menetelésből, 26 mérkőzésen játszott és 4 gólt szerzett.
 
"Nagyon nagy álmom vált most valóra, mindig azért dolgoztam, hogy egyszer a BMTE első csapatához tartozzak. Itt nőttem fel, a kezdetektől szurkoltam a Budafoknak, rengeteg meccsen drukkoltam az együttesnek a Promontor utcában.
 
Már a téli felkészülést is az NB II-es kerettel végeztem, így most a nyáron már könnyebben ment a beilleszkedés, mindenki segítőkész volt. Nagyon jól érzem magam, szeretnék minél több játékpercet a pályán tölteni az előttünk álló szezonban és tudásom legjavával segíteni a csapatot. A felkészülés alatt elvégzett munka alapján nagyon bizakodó vagyok!""
 
AZ MTK HÍRE:
 
"Klubunk ismét megrendezi hagyományos, szezon előtti szurkolói ankétját.
 
Az eseményre az Új Hidegkuti Nándor Stadion földszintjén található sajtóteremben kerül sor (belépni a Sajtó/Press bejáraton át lehet). 
 
Az ankét időpontja: július 29. (péntek), 18:00.
 
A rendezvénynek köszönhetően a bajnokság kezdete előtt lehetősége nyílik minden kék-fehér érzelmű szurkolónak, hogy az edzőtáborban megtartott online ankét után személyesen is kérdezze új szakmai igazgatónkat, Bognár Györgyöt a nyári változásokról, a felkészülésről, a rövid- és hosszútávú célokról, és feltehesse az őt leginkább foglalkoztató kérdéseket az MTK labdarúgócsapatával kapcsolatban."
 
A BÉKÉSCSABA BESZÁMOLÓJA:
 
"Mivel az elmúlt hét történései pozitív irányba terelték a békéscsabai Kórház utcai Stadionban folyamatban lévő termálvizes projekt haladását és a kivitelező tájékoztatása szerint 2022. augusztus 4-én teljesen befejezik a munkálatokat, így a Békéscsaba 1912 Előre kezdeményezte a pályaválasztói jogcsere törlését, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség a mai napon el is fogadott.
 
Ezáltal visszaáll a sorsolásban szereplő mérkőzések eredeti sorrendje és időpontjai, így a Békéscsaba 1912 Előre 2022. augusztus 7-én (vasárnap) 19:00 órás kezdési időponttal mégis hazai pályán, a Kórház utcai Stadionban fogadhatja a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC