nb1.hu

Elkezdte a Vasas – NB I-es csapatok ellen is játszanak

Hárman még csak rehabilitáltak.

ÍME, A VASAS HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
"Tegnap orvosi vizsgálattal indult a tavaszi szezon.
 
Csapatunk 2020-as utolsó programja a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzés volt, a keretre ezután három hetes pihenés, illetve a szakmai stáb által egyénre szabott edzésterv várt. Labdarúgóink a digitális technika segítségével otthonaikban, folyamatos szakmai kontroll mellett végezték az előírt programot, mely úgy került kialakításra, hogy minden területen biztosított legyen a játékosok ideális szinten tartása. Az elvégzett teljesítményt és a kapott adatokat szakembereink folyamatosan ellenőrizték, a mért eredmények kiértékelésre kerültek.
 
A három hetes téli szünetet követően tegnap az Illovszky Rudolf Stadionban orvosi vizsgálattal rajtolt el a felkészülési időszak. A csapat és a szakmai stáb minden tagja koronavírus-teszten vett részt, mely során nem detektáltunk új esetet, így a mai edzés teljes kerettel zajlott. Az elhúzódó sérüléssel bajlódó Kleisz Márk, a decemberben műtéten átesett Birtalan Botond és a kisebb bokapanaszokkal küzdő Kovács Milán már a pályán, de még rehabilitációs edzésen vettek részt.
 
 

Támadót adott kölcsön a Vasas a Dorognak

 

 
A négy hetes felkészülési program során különböző felmérések, folyamatos koronavírus-tesztelés, heti 8 tréning és edzőmérkőzések szerepelnek majd a csapat napirendjében. Az ellenfelek az előttünk álló program adott szakaszainak szakmai igényei alapján lettek kiválasztva, az ütemezésben élvonalbeli és másodosztályú összecsapások egyaránt szerepelnek.
 
A Vasas FC téli felkészülési programjának hivatalos menetrendje a következő:
 
2021. január 13., szerda 14:00 – Telki, Edzőközpont: MTK Budapest – Vasas FC
2021. január 16., szombat: Paksi FC – Vasas FC
2021. január 20., szerda: Soroksár SC – Vasas FC
2021. január 23., szombat: Kaposvári Rákóczi FC – Vasas FC
 
A változtatás jogát fenntartjuk, helyszínek és pontos kezdési időpontok folyamatban.
 
A felkészülési időszakot követően január 31-én – Csákváron, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban – az Aqvital FC Csákvár együttese ellen folytatódik a Merkantil Bank Liga tavaszi sorozata."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC