Eltérés a szívnél: jó hír a Szpari játékosáról - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Eltérés a szívnél: jó hír a Szpari játékosáról

Simon Zoltán - 2022. March 12. Saturday 17:44
Remek hetük van a nyíregyháziaknak.
Kép forrása: Nyíregyháza Spartacus
Mint egy rossz álom. Gresó Mátyás igazi érzelmi hullámvasutat élhetett át az elmúlt hetekben. Amikor már karnyújtásnyira volt a visszatéréstől, az orvosi vizsgálat eltérést állapított meg a szívénél. Több specialista is megnézte, és ma megszületett Budapesten a végleges diagnózis: "Sportszíve van". Azaz játszhat! 
 
- Anyukámat hívtam ahogy kiléptem az orvostól, és bevallom, elsírtam magam. Annyi minden játszódott le a fejemben az elmúlt hetekben, hogy azt elmondani sem tudom. A legrosszabbra is gondoltam, de közben pedig tudtam, hogy erősnek kell lennem. Pár napja már azt hittem, vége ennek a rémálomnak, de akkor még további vizsgálatokra küldtek. De jelentem, ezennel vége! Elkezdhetem az edzéseket Darabos Balázzsal, remélem az öltözőben nem felejtettek el a srácok, és nem kell majd nekik bemutatkoznom - mondta Gresó Mátyás megkönnyebbülve. 
 
Bár a játékos pályára lépésére még várni kell, Feczkó Tamás is nagyon örült a hírnek. 
 
- Ez eddig egy remek hét! A Diósgyőr legyőzése után az utcánkban megállítottak, és gratuláltak, hogy megnyertük a "Keleti El Classicot". Vasárnap viszont újabb feladat vár ránk. A Csákvár ellen még többet kell birtokolnunk a labdát, rutinos és fiatal játékosokból álló kerettel rendelkeznek, akik nagyon veszélyesek. Ezzel együtt szeretnék újra átélni azt, mint Szombathelyen, azaz nyerni idegenben - mondta Feczkó Tamás vezetőedző.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!