nb1.hu

Eltüntették az osztálykülönbséget

Csákvár – Szerdán edzőtáborba vonulnak.

A szombati, Cibalia Vinkovici ellen 0-0-ra végződő felkészülési mérkőzés után vasárnap pihenőnapot kaptak az NB II új idényére készülő Csákvár futballistái, hétfőn és kedden viszont már újra edzésbe áll a keret. A csapat vezetőedzője, Szanyó Károly pozitívumokról beszélt a klub honlapján.

 

„A felkészülés jelen időszakához képest sok pozitívumot láttam a Cibalia elleni mérkőzésen, bár nyilvánvalóan akadtak hibáink is. Különösen az első félidőben mutatott játékkal lehetek elégedett, hiszen egy nálunk feljebb rangsorolt horvát együttes ellen tüntettük el az osztálykülönbséget. Abszolút partiban voltunk a szerdán NB I-es ellenféllel szemben négy gólt szerző Cibaliával” – közölte Szanyó, aki azt is tudja, mi az a terület, ahol még fejlődni kell.

 

„A támadójátékunk hatékonyságán javítanunk kell, de a védekezésünk kezd rendben lenni. Az elmúlt napokban végzett munka tükrében tetszett, amit visszakaptam a csapattól, a hozzáállással pedig maradéktalanul elégedett lehetek” – értékelt a tréner.

 

A július végi, másodosztályú idényrajton az MTK Budapestet fogadó Fejér megyei együttes tagjai hétfőn és kedden egy-egy tréninggel folytatják felkészülésüket, szerdán pedig Szlovéniába utaznak edzőtáborozni. 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC