Élvonalból igazolt a Rákóczi - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Élvonalból igazolt a Rákóczi

Simon Zoltán - 2018. August 22. Wednesday 21:10
Méghozzá a középpályára.
Az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd-Zsóry FC együttesétől kölcsönbe érkezett Kaposvárra Nagy Richárd. A támadó középpályás az előző szezont a szintén NB II.-es Vác FC csapatában töltötte, ahol a bajnokság első felében alapembernek számított, de nem hosszabbította meg szerződését, majd Mezőkövesdre igazolt - írta a kapos.hu.
 

"Két évre írtam alá Mezőkövesden, de úgy gondoltuk a menedzseremmel, Tóth Lászlóval és Kuttor Attila vezetőedzővel, hogy a több játéklehetőség reményében az a megfelelő döntés, ha egy évig az NB II.-ben játszom, így jött képbe a Rákóczi. A Kaposvár egy nagy múltú klub, komoly célokkal. Waltner Róbert irányításával pedig remek szakmai munka folyik az együttesnél, így abszolút motiváltan érkeztem. Szeretnék minél többen játszani és a csapat segítségére lenni. Bízom benne, hogy gólokkal és gólpasszokkal is hozzá tudok járulni a klub eredményességéhez. Úgy gondolom, a bennmaradás biztosan meg lesz, ez keret simán a tizenkettedik hely fölött végez majd, de egy kisebb bravúrral az első nyolcban is zárhatunk" - fogalmazott Nagy Richárd.
 
Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető-elnöke elmondta Nagy Richárd leigazolásával a középpályát kívánták megerősíteni.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!