Energiaválság: korábban kezdődik a DVTK-BMTE - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Energiaválság: korábban kezdődik a DVTK-BMTE

NB2.hu - 2022. October 13. Thursday 10:26
Hozzájárultak a kérelemhez.
Kép forrása: DVTK/Facebook
A DVTK közleménye:
 
"Miután a Budafoki MTE írásban hozzájárult, a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága jóváhagyta a DVTK kérelmét, így hivatalossá vált, hogy október 16-án vasárnap az eredetileg meghirdetett 17 óra helyett két órával korábban 15 órakor indul útjára a labda a Diósgyőr - Budafok mérkőzésen a DVTK Stadionban.
 
Mint arról korábban beszámoltunk, több más klubhoz hasonlóan a DVTK is élni kíván a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége által szeptemberben elfogadott határozatban foglaltakkal, amely lehetőséget kínál arra, hogy a közüzemi díjak jelentős mértékű megemelkedése miatt a klubok kérvényezhessék a kezdési időpontok megváltoztatását.
 
Az MLSZ Versenybizottságának hivatalos döntése elsőként a vasárnapi DVTK - BMTE találkozót érinti, de a jövőben több hazai és idegenbeli mérkőzés kezdési időpontja is megváltozhat. A DVTK a hivatalos döntésekről azonnal tájékoztatni fogja a szurkolókat!"
 
Kedden egyébként az NB2.hu is jelezte, hogy a DVTK szeretné módosítani a Budafok elleni összecsapás kezdési időpontját:
 

A Diósgyőr jelenleg a második helyen áll a tabellán, a csapat tizenegy forduló alatt huszonegy pontot szerzett. A Budafok tizenhárom egységgel rendelkezik, ezzel pedig a 16. pozíciót foglalja el. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!