nb1.hu

ETO-Budaörs: Csató megköszönte, Márkus elismerte – REAKCIÓK

Szimpatikus nyilatkozatok.

Mint ismert, pénteken bepótolták az ETO és a Budaörs 13. fordulóból elhalasztott összecsapását, amit a Győr nyert meg 1-0-ra.
 

ETO-Budaörs: megszakadt egy sorozat

 

Ezzel megszakadt a Budaörs szeptember 16-a óta tartó győzelmi sorozata, míg a Győr eltávolodott a veszélyzónától. A mérkőzés után a hazaiak mestere köszönetet mondott, hogy a Budaörs belement a halasztás, míg a vendégek edzője gratulált az ellenfélnek:
 
Csató Sándor (ETO): ,,Először is szeretném megköszönni a budaörsi csapatnak, hogy amikor a vírus miatt nehéz helyzetben voltunk, sportszerűen hozzájárultak a mérkőzés elhalasztásához. Motiváltan játszottunk, sok gólszerzési lehetőséget kidolgoztunk, úgy gondolom, a helyzetek alapján fölényesebb győzelmet is arathattunk volna. Természetesen örülök a látottaknak, jól futballoztunk, és jelen helyzetünkben nagyon fontos győzelmet arattunk a másodosztály második helyezettje ellen."
 
Márkus Tibor (Budaörs): ,,Remek sorozat után érkeztünk Győrbe, ám ezúttal nem örülhettünk újabb sikernek. A jól felkészített hazai csapat ellen nem tudtuk az elmúlt időszakban megszokott eredményes játékunkat produkálni. Bár a legvégén akár még egyenlíthettünk is volna, úgy vélem összességében megérdemelten nyert az ETO, amelyhez gratulálok!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC