nb1.hu

ETO: hárman hosszabbítottak, lesz egy távozó is

Felpörögtek az események.

Az elmúlt napokban több bejelentést is tett a 10., helyen telelő ETO a játékoskerettel kapcsolatban. Ezeket összegezzük:
 
Bagi István
„Bagi Istvánnal is szerződést hosszabbított klubunk. Az alapembernek számító középpályással 2022. június 30-ig kötöttünk újabb kontratust.
 
A harmincegy esztendős középpályás 2017-ben érkezett csapatunkhoz Békéscsabáról, azóta meghatározó tagja az együttesnek. Folyamatos megbízható teljesítményével rászolgált az újabb szerződésre. További sok sikert kívánunk neki zöld-fehérben!”
 
Szimcso Viktor és Kovács Krisztián
„Az ETO FC Győr újabb két évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbította Szimcso Viktor és Kovács Krisztián nyáron lejáró szerződéseit. Nagy örömünkre szolgál, hogy tehetséges játékosainkat hosszú távon a csapat kötelékében tudhatjuk, további sok sikert kívánunk zöld-fehérben!
 
Kovács Krisztián az ETO saját nevelésű labdarúgójaként már több mint 100 NB II-es mérkőzésen játszott, Szimcso Viktor pedig 2017 januárja óta erősíti az ETO-t, játékosaink folyamatos jó játékkal rászolgáltak a hosszú távú bizalomra.”
 
Honlapunk úgy tudja, hogy Dvorschák Gábor december 31-én lejáró szerződését viszont nem hosszabbítják meg.
 
FRISSÍTÉS: 15.30

Felkészülés: az Újpest és a Honvéd ellen is játszik az ETO

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC