ETO: Kovács István szerződését felbontották - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

ETO: Kovács István szerződését felbontották - reakció

NB2.hu - 2022. December 06. Tuesday 18:53
A Szentlőrinc is bejelentett egy távozót.
Kép forrása: eto.hu
AZ ETO FC GYŐR BEJELENTÉSE:
 
"A nyáron szerződtetett korábbi válogatott Kovács István szerződést bontott az ETO-val. A középpályás elmondta, nem tud a továbbiakban segíteni a csapatnak, ezért kérte szerződése felbontását, így közös megegyezéssel távozik. A játékos tizenhét mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken két gólt szerzett.
 
- Köszönöm szépen a lehetőséget és a bizalmat az ETO-nak – kezdte Kovács István. - Sajnálom, hogy nem tudtam olyan teljesítményt nyújtani a pályán, amit a klub várt tőlem, és amit én is elvártam magamtól. Ennek következtében jeleztem a klubvezetés felé, hogy szeretném megszüntetni a szerződésem, amiben partnerek voltak. További sok sikert kívánok az ETO-nak!"
 
A Győr jelenleg a 11. helyen áll az NB II-ben. Kovács István a HLSZ adatbankja szerint 236 NB I-es meccsen lépett pályára, a fellépésein 23 gólt lőtt. A magyar válogatottban 15 összecsapáson jutott szóhoz.
 
A SZENTLŐRINC KÖZLEMÉNYE:
 
"A Szentlőrinc SE közleményben szeretné tájékoztatni szurkolóit, hogy a 2022/2023-as kiírás őszi szezonjának végén távozik a klubunktól a sportszakmai igazgató, Fekete Tivadar.
 
A sportvezető hét éve érkezett hozzánk, és jelentős szerepe volt abban, hogy felnőtt csapatunk a 2019/2020-as szezon végén az NB III-ból az NB II-be jutott, továbbá tevékenyen hozzájárult ahhoz, hogy immár a harmadik idényünket töltjük a második vonalban. Az elmúlt években sokat tett azért, hogy a korábbiaknál is hatékonyabb, eredményesebb legyen az utánpótlásunkban zajló munka.
 
Fekete Tivadar októberben jelezte klubunk tulajdonosának, hogy új kihívásokra vágyik, aki ezt tudomásul vette, s megegyeztek abban, hogy sportszakmai igazgatónk az őszi szezon végéig a klub rendelkezésére áll.
 
Fekete Tivadarnak köszönjük azt az eredményes munkát, amit az elmúlt hét évben a szentlőrinci futballért, klubunkért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
A Szentlőrinc 21 ponttal rendelkezik, ezzel a 16. helyen áll a tabellán. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!