ETO: még kérdéses Mervó Bence visszatérése - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

ETO: még kérdéses Mervó Bence visszatérése

Simon Zoltán - 2019. February 01. Friday 18:03
Sérültekről és átigazolásokról nyilatkozott az edző.
Nem az előzetes várakozásoknak és az ígéreteknek megfelelő volt az ETO őszi szereplése, pár meccs után Mészöly Gézát Király József váltotta a kispadon, akiről a tulajdonos pár hete azt nyilatkozta, hogy még el kell döntenie, marad-e a csapat élén.
 
A döntés megszülethetett, mert hétvégén tovább folytatódik a pontvadászat, Király meg még mindig a zöld-fehérek vezetőedzője. Nyilatkozott is a Kisalföldnek, a két legfontosabb témakört lapszemlézzük.
 
Sérültek:
„Örömteli, hogy minden játékos végig tudta csinálni a felkészülést. Jakab Dávid a hajrában az Alcufer-kupán szenvedett térdsérülést, rá valószínű, három hétig nem számíthatok. Két hosszabb ideje hiányzó futballistánk sérülése még az elmúlt évre datálódik. Mervó Bence talán két hét múlva tud bekapcsolódni a közös munkába, míg Erdélyi László a jövő héten már elkezdheti a labdás edzéseket.”
 
Téli átigazolások:
„Elsősorban fiatalok megszerzésében gondolkodtunk, ha ezt veszem figyelembe, akkor egyértelműen elégedett vagyok. Kovács Alan, Vaszil Vaskeba, Petró Balázs és Szalánszki Gergő is ezt a tendenciát képviseli. A horvát Josip Barisic a rutint és a gólokat adhatta volna a csapatnak, de ő eddig nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy rendelkezik magyar gyökerekkel. Nincsenek rendben a papírjai, így valószínű, le kell mondanunk a játékáról. Ha találunk egy gólerős támadót, akkor szívesen látjuk, mert nagy szükségünk lenne rá. Az idő rövidsége miatt azonban egyre nehezebb a helyzetünk az ideális megoldás megtalálására. Összességében úgy látom, jó az öltözői hangulat, a fiatalok érkezése új impulzusokat hozott a keretbe. Megfelelőnek tűnik az idősek és a fiatalok aránya, a rutinosabb játékosaink tudnak segíteni a fiatalabb korosztályhoz tartozóknak.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!