nb1.hu

ETO: megmentőről és NB I-es álmokról suttognak

Újabb győri részletek.

Május 14-én elsőként jeleztük, hogy az NB II-es csapatok közül a Vasas mellett Nyíregyházán, Szegeden és Győrben is komoly terveket szövögetnek. Tegnap arról is hírt adtunk, hogy az ETO sportigazgatója Vincze Ottó lehet, a Lokihoz távozott Kondás Elemér utódja meg vagy Pintér Attila, aki korábban volt már harmadik és bajnok is a győriekkel, vagy Horváth Ferenc lehet a kispadon.
 
A merészebb tervekhez persze tőkéhez is szükség van. Tegnap arról is hírt adtunk, hogy szó van az ETO anyagi értelemben vett megerősödéséről. 
 
Honlapunk értesülései szerint nagyon sokan biztosak azzal kapcsolatban a magyar labdarúgás berkein belül, hogy a győriek segítője a VBH Kft. lehet, mely vállalkozás a következőkkel kezdi bemutatkozását: „A VBH a nyílászárókhoz való épületvasalatok legnagyobb kereskedelmi vállalata a világon. Az igényre szabott termékválaszték, számos szolgáltatás és nemzetközi értékesítési hálózatunk képezik vállalatunk pilléreit.”
 
 

6+1 csapat mindenképpen feljutna az NB I-be – KÖRKÉP

Vincze Ottó is ezért a célért dolgozhat. Komoly változások előtt áll az NB II. Ebben a cikkünkben most nem azzal foglalkozunk, hogy lehet, 2×12 csapatos lesz a bajnokság, hanem azzal, hogy lesznek csapatok, melyek kiemelten erősek lehetnek, akár már a következő kiírásban.

 
Azt, hogy a lehetséges anyagi segítő tulajdonosként vagy főszponzorként érkezne az ETO-hoz, nem dőlt el, mint ahogyan az sem, hogy az általunk jelzett cég lesz az.
 
Az viszont tény, hogy nagyon sokan értesültek úgy, hogy a VBH támogató lehet majd.
 
És az is, hogy szintén egyre többen suttogják, hogy Győrben nem csak szavak szintjén lesz újra cél az NB I-be való visszakerülés…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC