ETO: megvan az 1. távozó, többen követhetik - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

ETO: megvan az 1. távozó, többen követhetik

Simon Zoltán - 2021. December 30. Thursday 17:23
Hivatalos bejelentés.
A hatodik helyen, a már feljutást jelentő Vasas mögött kilenc pontos hátrányban vonult téli pihenőre az az ETO, mely gárda igazi presztízsrangadóval, a 4. Haladás elleni, idegenbeli meccsel kezdi majd meg a tavaszt.
 
ÍME, AZ ETO BEJELENTÉSE:
 
„Végéhez közeledik a téli szünet az ETO FC játékosai számára, ugyanis január 3-án már edzésre kell jelentkezniük Priskinéknek. Együttesünk kemény felkészülés elé néz, hiszen rövid idő van csak a munkára, mivel január utolsó napján már bajnoki mérkőzésen kell pályára lépniük. Hannich Péter sportigazgató várja már a tavaszi idény kezdetét, addig viszont a szakmai stábbal azon dolgoznak, hogy a nyitányra a lehető legjobb állapotba kerüljön a csapat. Ennek érdekében hazai környezetben hétfőn már bele is vágnak a felkészülésbe.
 
 

 
- December 12-én volt az utolsó bajnoki találkozónk, ami után mindenki szabadságra ment – kezdte Hannich Péter. – Az első hét-tíz napra teljes passzív pihenést kértünk a játékosoktól, utána pedig, december 20-tól, minden második napra futóprogram volt előírva a játékosok számára. Január 3-án fogunk találkozni először, ekkor pedig vissza is tudjuk kontrollálni a „házi feladatot”, képet kapunk róla, hogy milyen állapotban vannak a labdarúgók. Mivel rövid a felkészülési időszak, hiszen január végén már bajnoki mérkőzést rendeznek, ezért január 8-án le is játsszuk első felkészülési mérkőzésünket a Mosonmagyaróvár ellen, ezután pedig még három edzőmeccset játszunk, amelyekre az ellenfelek már megvannak. A keretben idáig annyi változás van, hogy Tony Kanalost szeretnénk kölcsönadni a több játéklehetőség érdekében, emellett pedig van még két-három játékosunk, akiket hasonlóképp szeretnénk kölcsönadni más egyesületnek, esetleg játékoscsere keretében kicserélni olyan klubbal, ahol több lehetőséghez jutnak. Az NB III-as csapatból Erdei Milán, Pereira Americo és Múcska Viktor felkerül a felnőtt gárdához, velük fognak készülni. Az akadémiai csapatba pedig a 2004-es születésű játékosok közül Deákovits Richárd, Tullner Péter, Tóth Rajmund és Urblík Norbert fog felkerülni. Nagyon fontos lesz, hogy ezek a játékosok felnőtt bajnokságban játszanak, beépüljenek, hiszen a következő évtől pedig már az első csapat keretébe szeretnénk beépíteni őket.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!