nb1.hu

ETO Park: 10 milliárdos ajánlat, távozott a szponzor

Zajlik a licit, közben meg nevet kellett változtatni.

ÍME, AZ ETO FC BEJELENTÉSE:
 
A WKW Hungaria Kft. 2021. december 31-i hatállyal megszüntette szponzorációs és reklámszerződését az ETO Futball Kft-vel. Ennek következtében a tavaszi szezontól az ETO NB II-es férfi felnőtt csapata ETO FC indulási néven folytatja a Merkantil Bank Ligát és a Mol Magyar Kupát. Ezúton is köszönjük a WKW Hungariának a közel öt éves támogatást, és további sok sikert kívánunk nekik az üzleti életben!
 
ÍME A 444.HU JELENTÉSE:
 
December 17-én hirdette meg az állami felszámoló a 2015-ben becsődölt Quaestor-birodalom győri vagyonelemeit és erről már aznap bes is számoltunk. A 8,2 milliárd és 1,8 milliárd forintos csomagokra december 31-től január 17-ig licitálhatnak az érdeklődők. Konkrétan a felszámolás alatt álló ETO Park Kft. és a Győri ETO FC Labdarúgó Kft. vagyonáról van szó, mindkét társaság a Tarsoly Csaba tulajdonos-cégcsoportvezetőhöz köthető Quaestor-cégháló fontos tagja volt – jelezte a 444.hu.
 
A következő ingatlanokról van szó:
 
– a győri stadion, becsült értéke 1,3 milliárd forint. Jelenleg 16 ezer néző befogadására alkalmas;
– sporttelep és edzőközpont, becsült értéke 1,8 milliárd forint;
– egyéb edzőközpont, becsült érték 307 millió forint;
– energiaközpont, 95 millió forint;
– promenád, 71 millió forint;
– szálloda, becsült érték 1,7 milliárd forint;
– élményközpont, becsült érték 4,7 milliárd forint.
 
Tehát stadiont, sporttelepet, bevásárlóközpontot és szállodát is lehet vásárolni. Valakinek pedig nagyon kellhet ez az ETO-birodalom. Ugyanis december 31-én indult a két árverés az Elektronikus Értékesítési Rendszerben, és néhány percen belül már be is futott egy-egy ajánlat. Konkrétan délelőtt 10 órakor kezdődött az árverés a sporttelep és edzőközpontra, és egy perccel később már megérkezett (ismeretlen licitálótól) az 1,8 milliárd forintos licit. A 8,2 milliárd forintos csomagra szintén december 31-én, délelőtt 10 órakor startolt az árverés, de itt 9 percig is várni kellett, mire befutott végre a 8,2 milliárd forintos ajánlat. Mindkét árverés január 17-ig tart, tehát még érkezhet új érdeklődő, mindenesetre egyelőre a villámgyors szilveszteri versenyző érezheti úgy, hogy hamarosan lehet egy stadionja.
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK:
 

Valakinek nagyon kell a győri stadion és az ETO Park: 10 perc alatt befutott a 10 milliárdos ajánlat a Quaestor-vagyonra

Január 3-án megkezdte a felkészülést a bajnokságra az ETO FC Győr. A csapat legutóbb december 12-én, Tiszakécskén lépett pályára, ami után nem sok ideje maradt az újrakezdésig, hiszen január 31-én már bajnoki meccsen kell pályára lépnie a Szombathelyi Haladás ellen – olvasható a tájékoztatás az eto.hu oldalon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC