nb1.hu

Ez a csapat is Tiszakécskén játssza a "hazai" meccseit

Csökkentették a jegyárakat.

A cegledfoci.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A 2018/2019-es NB II-es szezonzt is albérletben kezdi a csapat. Az albertirsai pálya már nem felelt meg az elvárt körülményeknek, így másik ideiglenes otthon után kellett néznie a vezetésnek.
 
Ez az új "hazai" pálya pedig Tiszakécsként lesz. Az elmúlt hetekben több alkalommal is megbeszéléseket folytattak a klubok illetékesei, a Ceglédi VSE képviselői is többször bejárták a pályát, egyeztettek az új biztonsági személyzettel, valamint részt vettek a szakhatósági bejáráson is.
 
Az újabb albérletbe szervezetten szurkolói busz nem indul, azonban a jegyárakon változtatott a klub. Mivel továbbra is kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a hölgyek is minél jobban megszeresség a labdarúgást és minél többen kilátogassanak a mérkőzésre, így az idei évben is kedvezményesen vásárolhatnak jegyet, melyek ára mérkőzésenként 400 Ft lesz.
 
 
A nyugdíjas és a diák jegy szintén 400 Ft-ba fog kerülni, míg a férfi szurkolóink számára a felnőtt jegy ára 800 Ft lesz. Ezzel minden kategóriában 20%-al csökkentettük a jegyárakat.
 
Klubunk július 25-én sajtótájékoztatót tart, melynek egy részét élőben közvetítjük Facebook oldalunkon is. Szurkolóink Facebook oldalunknak küldött üzenetben feltehetik kérdéseiket, melyeket a sajtótájékoztatón felolvasunk, majd a klub képviselőinek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC