nb1.hu

Ez a videó mutatja, milyen pokoli időszakon ment keresztül Mervó Bence

Nem volt szerencséje a futballistának.

A koronavírus miatt most az NB II-ben is szünetel a küzdelem. A bajnokságban jelenleg az MTK és a Budafok áll feljutást érő helyen. A budafoki csapatban Mervó Bence ebben a szezonban csupán tizenegy percet tölthetett a pályán. A 25 esztendős futballista a Budaörs ellen kettő, míg a Doroggal vívott találkozón kilenc minutumot kapott a bizonyításra. Mervó karrierjét sajnálatos sérülések nehezítették az utóbbi időben.
 
Pedig a labdarúgó a 2015-ös új-zélandi U20-as világbajnokságon öt gólt vágott, ezzel begyűjtötte az Ezüstcipőt. Nem is csoda, hogy lecsapott rá az MTK, a kék-fehérek az ETO-tól szerezték meg a támadót. A fővárosiaknál nem rúgott labdába Mervó. No nem azért, mert nem fért oda mondjuk a kispadra sem, hanem azért, mert erre még lehetősége sem volt, mivel egyből továbbadták a svájci Sionnak. Annak a Sionnak, melyben abban az időben a magyar válogatott Vanczák Vilmos volt az egyik legmegbecsültebb játékos. 
 

Cél az NB I: Mervó Bence visszatér

 

Mervó viszont a Sionban sem lépett pályára egy mérkőzésen sem, mert kölcsönadták a lengyel Slack Wroclawnak. A lengyeleknél 21 mérkőzésen 4 gólt szerzett, majd következett a DAC (10 meccsen lépett pályára) és a sajnálatos sérülések. Mielőtt Dunaszerdahelyre szerződött volna, az akkor nagy álmokat is szövögető Lokomotiv Moszkva is vitte volna, ám a Csallóközből visszament Győrbe, ahol újra kezdte magát felépíteni az egészségével együtt. A 2018/19-es őszi szezonban 17 meccsen 2 gólt vágott, majd szerződtette a merész álmokat dédelgető Budafok, méghozzá tavaly február 21-én.
 
Ám a Budafokban sokáig nem tudott pályára lépni sérülése miatt, sokan már attól tartottak, hogy véget is ér a Mervó pályafutása. Ám a műtét és a jó rehabilitáció jót tett a fizikumának és a lelkének is.
 
Mervó a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben összefoglalta, milyen küzdelem árán térhetett vissza a pályára. 
 

Security Check Required

 

"Sokan kérdeztétek, érdeklődtetek ,mi volt velem az elmúlt 14 hónapban. Kevesen tudták ,kemény időszakon vagyok túl,de ezek építettek mindig ,aki ismer tudja! Hálás vagyok mindenkinek ,aki hitt bennem ,.Elsősorban a Családomnak ,Professor Úrnak,Gyógytorna és az Erőnléti edzőmnek, a klubomnak Budafoki MTE & az Egész Stábnak. Rendkívül jó csapatba kerültem. Azon dolgozom a továbbiakban is, hogy a hosszú kihagyás után minél előbb tökéletes formába lendüljek" – osztotta meg a gondolatait a követőivel Mervó. 
 
Az biztos, ha Mervó visszanyeri régi formáját, komoly erőssége lesz Csizmadia Csaba csapatának!
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC