nb1.hu

Ez történt a Loki-Kisvárdán

Debrecen – Három gól volt az edzőmeccsen.

A Kisvárda együttesét fogadta a DVSC felkészülési mérkőzésen. Egy kapufával nyitott a Kisvárda, utána azonban a Loki megszerezte a vezetést! Jovanovic jobb oldali beadása után Könyves Norbert fejelt a hálóba, mindez a 3. percben történt – jelentette a frissmedia.hu arról a meccsről, amely mérkőzésen mindkét gárdában tesztelték az új ffiúkat.

 

A 8. percben a Debrecen is eltalálta a kapufát (Jovanovic fejelte rá), majd egy ideig nem forogtak veszélyben a kapuk. A 20. percben nagy hazai lehetőség maradt ki: Kuti jobb oldali beadása után Sós a balösszekötő helyéről kapásból lőtt, a kapus szögletre ütötte a labdát. A 30. percben már kettővel ment a Loki: Sós Bence próbálkozását még védte a kapus, a kipattanót azonban Jovanovic a hálóba fejelte. A bosnyák középpályás nem sokkal később ismét helyzetbe került, a bal kapufa mellé lőtt centikkel. A végén is kimaradt egy lehetőség: jobb oldali beadás után Holman alig fejelt fölé.

 

A második félidőben Takács Tamás előtt adódott lehetőség, de a vendégek is helyzetbe kerültek egy szabadrúgás után. Ezt követően sokáig inkább a középpályán folyt a küzdelem, igazán nagy helyzet nem alakult ki a kapuk előtt. A 85. percben aztán Nagy Zoltán passzából Miha Vidmar középről, 16 méterről a léc alá lőtt, kialakítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

 

DVSC – Kisvárda 3-0 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.

DVSC I. félidő:Nagy S. – Kuti, Kinyik, Mészáros, Barna – Jovanovic, Filip, Tőzsér, Sós – Holman, Könyves (Takács T. 37.).II. félidő: Novota – Nagy Z., Szilvási, Szatmári, Völgyi (Tisza 80.)- Varga K., Csősz, Szekulics, Bíró P., Ferenczi – Takács T. (Vidmar 69.)

Kisvárda I. félidő:Molnár T. – Vezsdel, Rjasko, Vermes, Fodor – Hei, Lucas, Oltean, Cseri – Gosztonyi, Horváth Z. II. félidő: Cserepka – Zsenya, Baldinkov, Papucsek, Vári – Toma, Oláh G., Izing, Pál Sz. – Délczeg, Lukács

Gól: Könyves (3.), Jovanovic (30.), Vidmar (85.)

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC