nb1.hu

Ezért került ki a Loki kapujából Gróf, aki Dzsudzsákról is nyilatkozott

És persze a Ferencvárosról is.

Az NB II-es DVSC csapata egy évre kölcsönvette a Ferencváros labdarúgóját, Gróf Dávidot, aki a folyamatos meccslehetőségért igazolt a cívisvárosba, az Ajka ellen 5-3-ra megnyert bajnoki után mégis kikerült a kapuból. Ennek okáról, Dzsudzsák Balázsról és az FTC-ről is beszélt a kapus a Reggeli Startban.
 
„Páran túlestünk rajta itt a magyar futballban, én is egy pozitív tesztet produkáltam, igaz, tünetet nem produkáltam, de követni kellett a protokollt – fő a biztonság” – kezdte Gróf Dávid a DIGI Sport napindító műsorában annak kapcsán, hogy átesett a koronavíruson. „Rögtön az Ajka elleni meccs után csináltuk a tesztet, tíz napot itthon voltam.” A korábbi válogatott kerettag labdarúgó elárulta, hogy a lehetőségekhez mérten mozgott otthon és jó állapotban tért vissza edzésre. Arra a kérdésre, hogy a következő, Dorog elleni bajnokin ő véd-e, azt mondta, hogy „dolgozunk rajta, el kell végezni a kötelező vizsgálatokat, úgyhogy ha minden jól megy, akkor igen.”
 
 
 

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 
Szedmák Zita műsorvezető azt is megkérdezte a kapustól, hogy milyenek az első tapasztalatai Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban: „A válogatottból is ismerem, előtte is párszor összehozott minket az élet, úgyhogy nagyon örülök, hogy egy ilyen kaliberű játékost tudtunk igazolni. Ez mindenkinek egy kis plusz motivációt ad a klubnál, szerintem sikeresek leszünk együtt.”
 
„Nagyon boldog vagyok. Több, mint egy évet láttam abból, hogy milyen profi munka folyik, több barátot is szereztem a Fradinál, úgyhogy nagyon örülök a sikerülnek” – ezt már az FTC BL-csoportkörbe jutása kapcsán mondta Gróf Dávid, aki váltásának elsődleges okáról is beszélt: „Tavaly is elértük az EL-csoportkört, azért kaptam lehetőséget, de mégsem ugyanaz, mint amikor minden meccsre úgy készül az ember, hogy ő fog kapuban állni. A Fradival megbeszéltük, hogy szeretnék minden meccsen játéklehetőséget kapni, úgyhogy azt vártuk meg, hogy milyen lehetőségek jönnek.”
 
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC