nb1.hu

Fantasztikusan gyógyul a Vasas tehetsége

Már 130 fokos szögben tudja hajlítani térdét.


Tavaly év végén sérült meg súlyosan Kleisz Márk. A Vasas 20 éves játékosa keresztszalagját műteni kellett, ami után az orvosok szűk egyéves kihagyást prognosztizáltak számára. 

 

A tehetséges középpályás szervezete azonban remekül reagál a rehabilitációra, és a vártnál gyorsabb a gyógyulási folyamat. "Most már szerencsére nincs fájdalmam. Miután elhagyhattam a mankót egy picit instabil volt a mozgásom, hiszen nem tudtam mire támaszkodni, de teljesen hozzászoktam és maximum a járásomon érezhető valamelyest, hogy műtétem volt. Jelenleg 130 fokos szögben tudom hajlítani a térdemet, ami már nagyon jónak mondható. Rendszeresen végzem az izomerősítő gyakorlatokat, járok gyógytornászhoz és olyan 3-4 hónap múlva már labdába is rúghatok" – fogalmazott Kleisz a klub honlapjának.

 

Kubó Ádám masszőr hozzátette: "Egy ilyen műtét után az orvosok 9-12 hónapos kihagyást szoktak prognosztizálni. Nem akarunk elsietni semmit, az a fontos, hogy Márk állapota folyamatosan javul. Ilyenkor elengedhetetlen a gyógytorna és a fizikoterápiás kezelés, amit nálunk megkap. Rendszeresen erősítjük az izmait, kap hegkezelést, és az izom letapadásokat is folyamatosan megszüntetjük. Nagyon jól halad a rehabilitációval, szorgalmas alany, aki minden gyakorlatot zokszó nélkül végez." 

 

A Vasas jelenleg a 7. helyet foglalja el az NB II tabelláján, hátrányuk 14 pont a feljutásért küzdő, éllovas Gyirmót, ZTE kettőssel szemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC