Farkas Balázs: Hozni kell a rangadókat! - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Farkas Balázs: Hozni kell a rangadókat!

Hesz Tamás - 2018. January 04. Thursday 09:13
Budapest - Farkas Balázs adott interjút az mtk.hu-nak.
Első helyen várja csapatunk a Merkantil Bank Liga 2017/18-as idényének tavaszi folytatását. A sikeres őszi szezon letéteményeseit félévértékelő beszélgetésre hívta az mtk.hu, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva értékeljék az elmúlt időszakot. A klubhonlap  következő szereplője Farkas Balázs, aki a szakmai stábhoz hasonlóan tavaly nyáron csatlakozott a Hungária korúti legénységhez.
 
– Új csapat állt össze, új edzői gárda érkezett nyáron. Milyen most ehhez a közösséghez tartozni?
 
– Nehéz dolog lehetett nyáron a régi MTK-sokból és az érkező „új fiúkból” ütős elegyet gyűrni, de a szakvezetés jól birkózott meg a feladattal. Mi játékosok sok újdonsággal találkoztunk a mindennapokban, és ami a legfontosabb, az első pillanattól éreztük, ahogy  napról-napra jobb csapatot alkotunk együtt. Az öltözőben remek a hangulat, és a pályán kívül is összetartó társaság vagyunk.
 
– Hogy láttad a csapat őszi szereplését? Többet vártál magatoktól, esetleg túlszárnyalta a gárda az előzetes várakozásaidat?
 
– Én ezt vártam magunktól. A hazai meccseink közül mindet behúztuk, az összes mérkőzésen domináltunk, folyamatosan fejlődünk. Féltávnál elégedettek lehetünk a helyezésünkkel.
 
– Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?
 
– Voltak jó pillanataim. Sajnos lágyéksérv hátráltatott, de amikor pályára léptem, igyekeztem kihozni magamból a legtöbbet és segíteni a csapatot.
 
– Szerinted melyik volt az „ősz meccse”, vagy mi volt az „ősz pillanata”?
 
– Több ilyen is volt. Nekem azok a találkozók ugranak be, amikor a jó játék önmagában kevés lett volna a sikerhez, az is kellett, hogy csapatként küzdjünk a meccs végéig. Ilyen volt a barcikai és a ceglédi győzelmünk a bajnokságban, vagy a Gyirmót elleni kupameccs.
 
– A tabellán elfoglalt pozíciónk már nem lehet jobb, de esetleg van valami, amiben javulnunk kell a tavaszi szezonra?
 
– A szakmai stábot ismerve elvárás, hogy folyamatosan fejlődjünk. Különösképpen figyelnünk kell a közvetlen riválisaink ellen megvívott mérkőzéseinkre. Szeretnénk megnyerni a ránk váró rangadókat.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!