nb1.hu

Feczkó Tamás: A tabella nem nyomaszt, de jó ránézni

Balmazújváros – A listavezető az újonc Cigánd ellen lép pályára.

A Balmazújváros jelenleg az első helyről várhatja a 4. fordulót, és vasárnap este az újonc Cigánd ellen lép pályára. A listavezető edzője, Feczkó Tamás a klub hivatalos honlapjának adott interjút az összecsapás előtt.

 

– Az egypontos Cigánd vendégei lesznek vasárnap. Az újonc nagy pofont kapott múlt héten a Szeged 2011 elleni 0-7-el, ám Cegléden már nekik állt, a végül 1-1-re végződő találkozó. Milyen mérkőzésre számít?

– Az eddigi legnehezebb kilencven percünkre számítok. A cigándiaknak nem sok idejük maradt arra, hogy a vasárnapi eredmény után felálljanak a padlóról, de ez sikerült nekik, amit szerdán bizonyítottak. Ez komoly lelkierőt feltételez. Ellenfelünknek minden pontra nagy szüksége van, s több korábbi NB I-es labdarúgó is erősíti őket. Nehéz feladat vár ránk vasárnap, de mint eddig is, most is a három pont megszerzéséért lépünk pályára.

 

– Az ellenfél vezetőedzője segítőd volt a Magyar Amatőr Válogatottnál, s játékosaik közül is többekkel együtt dolgozott. Kikkel?

– Nagy Robival és Angyal Norbival például Balmazújvároson, Katona Gyurival együtt ünnepelhettünk NB III-as bajnoki címet Nagyecseden.

 

– A Békéscsaba elleni fél kezdőcsapatot lecserélte szerdán. Nyíregyházán is lesz valami hasonló a szerda-vasárnap ritmus miatt?

– Nem. Mindig a legjobb formában játszókat igyekszünk a pályára küldeni. Ez így volt szerdán, és így lesz vasárnap is. A mérkőzés-, és edzésteljesítmények döntenek.

 

– Hogyan látja, ez a jelenlegi első hely nem hat nyomasztólag a csapatra?

– Egyáltalán nem. A játékosaim ismerik a véleményemet a tabelláról. Ez a 38. fordulóig csak tájékoztató jellegű, ám az is igaz, hogy addig is jó ránézni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC