nb1.hu

Feczkó Tamás az Európa-bajnokságon képzi tovább magát

Balmazújváros - Továbbra is folynak a munkálatok a csapat megerősítésén.

Nagy érdeklődés mellett zajlik a Franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar válogatott két mérkőzését a helyszínen tekinti meg a Balmazújváros edzője, Feczkó Tamás.

 

– A játékosaink kaptak házi feladatot?

– Nem, ez egy rövid nyári szünet lesz, ahol ki se nagyon tudják magukat pihenni a labdarúgóink – mondta Feczkó Tamás a balmazfoci.hu-nak

 

– Edzőtábor?

– A felkészülés harmadik hetét Tatán töltjük, mint tavaly is. Ott minden feltétel rendelkezésre áll ahhoz, hogy a megszokott környezetből kiszakadva végezzünk nagyon komoly edzésmunkát.

 

– Hogyan telik a nyári szünet számodra?

– Egyelőre magam is még a csapatunk megerősítésén fáradozom, majd egy hétig a Franciaországi Európa Bajnokságon leszek, ahol a helyszínen tekintem meg az osztrákok és az izlandiak elleni csoportmérkőzéseinket. Ezen kívül még marad néhány nap a Tisza partra is, amikor a családommal a Gergelyiugornyai nyaralónkban pihenünk majd.

 

– Milyennek látod a válogatottunk esélyét az Eb-n?

-Úgy érzem, ebből a szempontból majd az Izland elleni találkozónk lesz a sorsdöntő. Ám ettől függetlenül már az is óriási dolog, hogy ott vagyunk ezen a nagyon rangos seregszemlén, amit meg kell becsülnünk.

 

– Kik a legnagyobb esélyek nálad a végső győzelemre?

– Ez a francia, német, spanyol hármasból fog kikerülni. Ám én, mint mindig, most is az olaszoknak fogok szorítani, de természetesen a magyarok után.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC