Feljuthat a Vasas: hatalmas rangadó lesz - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Feljuthat a Vasas: hatalmas rangadó lesz - reakciók

Bíró Ádám - 2022. April 25. Monday 12:08
Fontos kérdés dőlhet el.
Kép forrása: kecskemetite.hu
A Vasas vasárnap a Tiszakécskét verte 4-0-ra, ezzel újabb lépést tett a feljutás felé. 
 

Az angyalföldiek osztályváltása akár már ma biztossá válhat, ehhez arra van szükség, hogy a Kecskemét-Szeged rangadót ne a hazaiak nyerjék meg. 
 
A kecskemétiek jelenleg a harmadik helyen állnak 62 ponttal, míg a Szeged a negyedik pozícióban van 59 egységével. A mérkőzésre így hangolt a két vezetőedző: A második DVTK 65 ponttal rendelkezik.
 
Szabó István (Kecskemét): "Az őszi mérkőzésen minden tekintetben felülmúlt bennünket a Szeged, ami egy jó lecke volt számunkra. Akkor sem vettük őket félvállról, félre ne értse senki, egyszerűen jobbak voltak, ami a sportban benne van. Volt időnk ezúttal készülni rájuk, jó hangulat is uralkodik nálunk. Nagyon komoly erőt képvisel ellenfelünk, hiszen még ők is odaérhetnek a második helyre. Nem téveszt meg minket az utolsó két mérkőzésük, mert idegenben talán még jobb erőt képviselnek, mint hazai pályán. Rendkívül jók az átmentekben és a kontrákban. Kiegyenlített mérkőzésre számítok, melyre reményeim szerint sok néző látogat ki, és hozzásegítenek minket ahhoz, hogy itthon tartsuk a pontokat."
 
Bekim Kapic (Szeged): "Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. A Kecskemét egy nagyon erős csapat, amely ráadásul kiváló formában van. A legutóbbi két találkozón voltak kisebb problémáink, ezeket megbeszéltük az öltözőben és már csak előre tekintünk. Úgy érzem, készen állunk arra, hogy jó eredményt érjünk el hétfőn a Kecskemét vendégeként."
 
A mérkőzés 20 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport közvetíti. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!