nb1.hu

Felkészülés: Szép eredményt ért el a Soroksár a skótok ellen

Telki – Az NB I-es Paksot legyőző Ross Country volt a Lucsánszky-csapat riválisa.

Pénteken este lejátszotta első nyári edzőmeccsét a 2016-17-es őszi idényére készülő Soroksár. Ellenfele a skót első osztály hatodik helyezettje volt. A Magyarországon edzőtáborozó Ross Country a hét elején 3-1-re legyőzte az NB I-es Paks együttesét, így nem számíthatott könnyű összecsapásra a Lucsánszky-csapat a Telki Edzőközpontban megrendezett mérkőzésen – olvasható a klub honlapján.

 

Szemmel láthatóan a skót gárda előrébb tart a felkészülésben, ám negyedóra után sikerült felvennie a ritmust a Soroksárnak – addigra viszont már hátrányba került. Sőt, fél óra elteltével Holczer Ádám kivédett egy tizenegyest is -, azonban a szünet előtt, Koós Gábor remekbe szabott szabadrúgásával egyenlített a magyar csapat. A második félidőben mindkét oldalon sokat cseréltek a szakvezetők, az eredmény azonban már nem változott.

 

 

Felkészülési mérkőzés

 

Ross County–Soroksár SC 1–1 (1–1)

G.:Irvine (10.), ill. Koós (44.)

Telki, 100 néző

 

Ross Country: Scott – Cikos, Davis, Robertson, Van der Weg – Garoyne, McShane, Irvine, Dingwall – Curran, Graham. Vezetőedző: Jim McIntrye.

Soroksár: Holczer – Fülöp, Gyepes, Gengeliczki, Pesti – Peszmeg, Huszák – Gárdos, Koós, Pál A. – Lovrencsics. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC