nb1.hu

Felkészültek a harcra, már a finomhangolásé a főszerep

Balmazújváros – Az edzőtábor még jobban összekovácsolta a társaságot.

 

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgói tíz napon keresztül készültek a törökországi Antalyában a Merkantil Bank Liga NB II tavaszi folytatására. Feczkó Tamás együttesére a tréningek mellett két felkészülési mérkőzés is várt. A hajdúságiak a macedón élvonalban szereplő FK Sileks Kratovo alakulatát Fekete Ádám góljával győzték le 1–0-ra. Az FK Podbeskdizie sem tudta feltartóztatni Belényesi Miklósékat, a lengyel második vonalban edződő egylet 2–1-es vereséget szenvedett, az újvárosi találatokon Kovács Ádám és a télen a Mezőkövesdtől érkező Heffler Norbert osztozott.

 

„Kifogástalan körülmények vártak bennünket, egy rossz szót sem tudok elmondani a szállásról vagy a pályák állapotáról. A feltételek adottak voltak, nekünk csak a munkára kellett összpontosítanunk. Úgy gondolom, hasznukra válik majd a Törökországban eltöltött időszak. Azt is fontosnak tartom, hogy lehetőségünk nyílt műfű helyett élő gyepen játszani. A csapategységgel korábban sem volt probléma a gárdánál, de az együtt töltött időszaknak köszönhetően még szorosabb lett a kapcsolat a keret tagjai között. Az edzőtábor közepén elsősorban a családos játékosoknál jelentkezett a honvágy, de profi labdarúgóként tettük a dolgunkat – nyilatkozta a Hajdú Bihari Naplónak Kiss László, a Balmaz csapatkapitánya, aki kitért az edzőmérkőzésekre is. – Az NB II-es átlagnál erősebb, különböző futballkultúrákból érkező együttesekkel mérhettük össze az erőnket. Szerencsére jól sikerültek a találkozók, amelyek során képesek voltunk a saját futballunkat produkálni.”

 

FEB: Pirotechnika és „huhogás" miatt bűnhődik a ZTE – NB2.hu

A balmazújvárosiak vasárnap már tétmeccsen látják vendégül a Békéscsaba alakulatát, a 14.30-kor kezdődő bajnokit az M4 Sport közvetíti.

 

„Múlt vasárnap éjszaka érkeztünk haza, a szakmai stábtól két szabadnapot kaptunk. Szerdától napi egy edzés vár ránk, elsősorban a finomításon lesz már a hangsúly, például a pontrúgásokat gyakoroljuk majd. Hogy miben bízom a Csaba ellen? Szeretnénk győzelemmel kezdeni a tavaszi idényt – fogalmazta meg óhaját a 32 esztendős játékos.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC