Felmérés a Szparinál - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Felmérés a Szparinál

Nagy Benjámin - 2017. October 05. Thursday 18:00
Nyíregyháza - Sajtótájékoztatót tartott a Nyíregyháza Spartacus FC.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu

Erőnléti és mentális felmérésen vettek részt délelőtt a Nyíregyháza Spartacus játékosai. Bár minden eredmény még nem érkezett meg, az adatok azt mutatják, fizikálisan rendben van az együttes.- A nyári alapozás során sokat javultak a játékosok mutatói, és a mostani mérési eredmények is azt mutatják, hogy erőnlétileg rendben vannak. Az elmúlt hónapokban fejlesztettük a diagnosztikai hátteret, így objektív képet kaphatunk a labdarúgókról. De hiába az erőnlét, a focit gólra játsszák. A játékosaim minden edzésen elvégzik a feladatokat, ez a munka nem ezt az eredményt érdemli. Viszont önbizalom területén változásra van szükség– mondta a klub sajtótájékoztatóján Lucsánszky Tamás vezetőedző.

A héten az U21-es válogatott keretébe meghívott  Hinora Kristóf és Megyeri Gábor nem készülhet a Szparival, és a hétvégén sem léphetnek pályára a ZTE ellen.  A héten viszont az U19-es együttesből három labdarúgó a felnőtt kerettel készül. A sajtótájékoztatón a női csapat képviselői is részt vettek.

- Egy nagy vereség után utaztunk a múlt héten a listavezető otthonába, és a Kelen SC ellen vezettünk és végig volt esélyünk a pontszerzésre. Bár ez nem sikerült, a játékosok alázattal küzdöttek, és a végén látszott, hogy a házigazda már rutinosabb. Most az Eger elleni bajnoki és a Nyírség NSC elleni kupameccs jön. A két találkozón szeretnék azoknak is lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet szerepeltek – mondta Makay Robin vezetőedző. 

Nagy-Peti Kitti úgy érzi, akár meglepetést is okozhattak volna a fővárosban.

- Hiányérzetem van, mert a győzelem is benne volt a csapatban. Mostantól viszont a következő találkozóra koncentrálunk, ahol nyerni szeretnénk. A csapat folyamatosan formálódik, mi teljesen az alapoktól kezdtük nyáron, és a célkitűzés is az, hogy ebben az évben tapasztalatot szerezzünk – mondta a Szpari játékosa.

A női csapat szombaton az Eger együttesét fogadja 14 órától az NYVSC pályán. 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!