nb1.hu

Fiola: „Ha maradok, a Puskás Akadémia a Vidi ajánlatát részesíti előnyben”

Felcsút – Ez Európa-bajnokságon megsérült védő inkább légiósnak állna.

Az Európa-bajnokságon bokaszalag-szakadást szenvedő Fiola Attila a héten már labdás gyakorlatokat is végezhet, miközben továbbra is kérdéses, hol futballozik majd az új szezonban a Puskás Akadémia védője.

 

 

 „Nagyon várom már a visszatérést, a bizonytalanságnál semmi sem rosszabb” – fogalmazott a Nemzeti Sport kérdésére Fiola Attila.

 

 

„Arról meg vagyok győződve, hogy ha nem sérülök meg, már meglenne az új csapatom, ám a történteken nem lehet változtatni. Nagyjából egy hónap van még hátra az átigazolási időszakból, remélem, nem az utolsó pillanatban oldódik meg a helyzetem, hanem egy-két héten belül. Hallottam én is a Videoton érdeklődéséről, azonban tárgyalásig nemcsak a fehérváriakkal, de egyetlen klubbal sem jutottam el. El tudom képzelni, hogy ha Magyarországon maradok, a Puskás Akadémia a Vidi ajánlatát részesíti előnyben, azonban továbbra is bízom abban, hogy még ezen a nyáron lesz lehetőségem légiósnak állni" – mondta a jövőjével kapcsolatban a védő, akinek a neve értesüléseink szerint korábban Dárdai Pál csapatánál, a Herthánál is szóba került a kiszemeltek között.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC