nb1.hu

Fókuszban a ZTE: bejött-e az edzőváltás?

Hárman kapásból kidőltek a sorból.

Nagy port kavart és éles indulatokat szült, amikor a ZTE bejelentette, hogy megköszönik a nyáron kinevezett Nagy Tamás vezetőedző munkáját. A helyére Dobos Barna érkezett Dunaújvárosból, aki ugye ma NB I-es gárda ellen bizonyíthat a Magyar Kupában, mert este nyolckor kezdődik a zalaiak, Diósgyőr elleni kupameccse.
 
Ugye nem minden esetben szerencsés két edző munkáját/eredményességét összehasonlítani idény közben, mert a felek – értelemszerűen – nem ugyanazokkal az ellenfelekkel, nem ugyanazon a pályákon, ugyanazokban az összeállításokban léptek pályára, ám a csapat formája és az elért eredményei mégis iránymutatóak.
 
Főleg akkor, ha tudjuk Zoran Lesjak 4 meccses eltiltást kapott, így a Mosonmagyaróvár elleni siker alkalmával a legutóbbi fordulóban már nem léphetett pályára, Aljosa Vojnovic szeptember közepén dőlt ki legalább fél évre, Gajdos Zsolt, a házi gólkirály, október elején sérült meg. Azaz, Dobos kulcsembereire nem számíthatott.
 
Nagy és Dobos is 7-7 meccsen irányította a zalaiakat, előbbivel 14, utóbbival 15 pontot gyűjtöttek a kék-fehérek, előbbivel 12-8, utóbbival 13-7 a gólkülönbség…
 
Egyelőre tehát inkább tűnt jó húzásnak a csere, arról nem beszélve, hogy a zalaiak a második, azaz feljutó helyen állnak jelenleg.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC