Folytatódik az NB II - ELŐZETES - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Folytatódik az NB II - ELŐZETES

Juhász Gergely - 2020. February 02. Sunday 07:37
Óriási harc lehet a feljutásért és a bennmaradásért.
Kép forrása: Vasas
Vasárnap ismét elindul az NB II, hatalmas küzdelem várható a feljutásért és bennmaradásért harcban.
 
VÁC
 
A sereghajtónál nem voltak nagy változások a keretben, a csapatot továbbra is Burzi Attila irányítja. Nincsenek könnyű helyzetben, 14 pontra vannak a bennmaradástól. Amennyiben mégis sikerülne ezt kiharcolniuk, évtizedekig balladák szólnának a hőstettükről.
 
SZOMBATHELYI HALADÁS
 
Szombathelyen azonban bőven voltak változások, látszik, hogy benn szeretnének maradni. A csapatot átvette Mátyus János és több rutinos labdarúgóval erősítettek, például Devecseri Szilárddal és visszatért Schimmer Szabolcs is. 6 pontra van a 17., már bennmaradó hely, komoly tavaszi hadjáratra lesz szükség.
 
SZOLNOKI MÁV
 
Szolnokon semmilyen változás nem történt a télen, pedig a góllövéssel voltak problémák. 21 pontjukkal már bennmaradó helyen tanyáznak, de a megerősödő Haladás veszélyt jelenhet. Egy héttel később indul a tavasz a szolnokiak számára, ebben a fordulóban ők a szabadnaposak.
 
TISZAKÉCSKE
 
A Tiszakécske is kevés gólt szerzett ősszel, ám itt már tettek is azért, hogy ez változzon. Máté János lesz a gólfelelős, míg Farkas Norber és Tóth Barnabás a védelemben és a középpályán jelenthet majd erősítés. A Szolnokhoz hasonlóan szintén 21 pontosak, így ők sem érezhetik magukat biztonságban.
 
AJKA
 
Minden csapatrészbe érkezett erősítés Kis Károlyékhoz, főleg a védelemre fért rá a segítség. A második legtöbb gólt kaptak a bajnokságban, ezen Tar Zsolt vezérletével javíthatnak. A 22 pont, amit eddig szereztek még mindig kevés a fix bennmaradáshoz, így nem dőlhetnek hátra.
 
KAZINCBARCIKA
 
A középmezőny alján tanyázó barcikaiak elveszítették házi gólkirályukat, Lukács Raymundot. A távozó játékos helyére viszont 3 támadó érkezett, köztük az El-t is megjárt Hegedűs Márk. 24 pontosak eddig, ami nem túl sok, viszont 9 pontra vannak a kieső helytől.
 
SZEGED
 
Az NB II egyik leglátogatottabb stadionjában játszó csapat, 4 helyen erősített a szünet alatt. Az NB I-ből is el tudtak csábítani játékosokat és az utánpótlásból is került fel labdarúgó. Ugyanannyi pontjuk van, mint a Kazincbarcikának, nem valószínű, hogy a bennmaradásért kell majd szorítani az esetükben.
 
BUDAÖRS
 
Budaörsön tavasszal egy Puskás-díjas játékos is pályára léphet, nem más, mint Zsóri Dániel. Mellette is volt jó pár helyen változás, nem unatkoztak a szünet alatt Bognár Györgyék. Szintúgy 24 pontosak, mint az előző két csapat, az erősítésekkel akár még előrébb is léphetnek majd a tabellán.
 
DOROG
 
Dorogon főleg a fiatalkora építenek, így csak egy játékos érkezett a télen. A legutóbb Kisvárdán szereplő Mihajlo Rjasko, ingyen került a dorogiakhoz. 27 pontot szereztek eddig, valószínűleg jövőre is a másodosztályban folytatják.
 
SOROKSÁR
 
Két támadó távozott Lipcseiéktől, aki viszont szemet vetett a Fradi játékosára, Szánthó Regőre. A bajnoki főpróba nem sikerült jól, 7-0-ra kikaptak a Tiszakécskétől. 28 ponttal indulnak neki a tavasznak, a középmezőnyben elfoglalt helyüket mindenképpen meg tudják majd erősíteni.
 
BÉKÉSCSABA
 

Békéscsaba: gyakorlatilag végleges a keret a két új érkezővel

ÍME A BÉKÉSCSABA BEJELENTÉSE: ,,Két újabb érkezővel gyakorlatilag véglegesnek tekinthető a Békéscsaba 1912 Előre 2019/2020-as tavaszi kerete. A vezetőség mindenben megegyezett Gránicz Patrikkal, aki a WKW Győri ETO FC együttesétől tér vissza Békéscsabára. A huszonöt éves, szélvészgyors támadó-középpályás 2016 és 2018 között már szerepelt az Előrénél, így közönségünk számára egyáltalán nem ismeretlen, sőt a békéscsabai publikum mindig is kifejezett örömmel fogadta kombinatív, gyors játékát és góljait.

A Fradit a Magyar Kupából kiejtő Békéscsaba csapott le a Kazincbarcika gólvágójára. Mellette is voltak erősítések, valamint Szélpál Norbert a Paksban folytatja. 28 pontosak, mint a Soroksár, valószínűleg maradnak a középmezőnyben.
 
VASAS
 

Újpest-kötődés: Benét és Feczesint is megtapsolták a Vasas-szurkolók

Jova kibékült, újabb átigazolások is szóba kerültek. Szurkolói ankétot tartott tegnap a Vasas, melyen részt vett Nagy Miklós, a Vasas FC klubigazgatója, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa, Domonyai László, a Vasas FC ügyvezetője, Markovits László, a Vasas SC ügyvezető elnöke, Bene Ferenc vezetőedző, valamint az új igazolások közül Feczesin Róbert és Jova Levente.

A Vasasnál az új vezetőség nagyon komolyan bevásárolt. Szép reményekkel indulhatnak neki a tavasznak az angyalföldiek, bár nagy a hátrányuk a pontokat tekintve. Hosszú távra terveznek, ha idén nem sikerül feljutniuk, akkor jövőre mindenképpen. 31 pontosak jelenleg, 11 egység választja el őket a feljutást érő második helytől.
 
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
 
Távozott Nyíregyházáról két kapus is, köztük Jova Levente, őket fiatalokkal pótolták. Megerősítették továbbá a Szpari védelmét és középpályáját. Harcban lehetnek a feljutásért, jó formában zárták az őszt, de a feljutás elérhetetlennek tűnik 31 ponttal.
 
SIÓFOK
 
Egy nagy névvel is tudtak erősíteni télen a Balaton-partiak, Remili Mohamed érkezett. Távozott viszont Szakály és Zamostny. Eddig 33 pontot szereztek, harcban lehetnek a feljutásért egy jó tavasszal.
 
GYŐR
 

Győr: egy nappal a rajt előtt távozott a játékos

A játékos és a klub a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontottak, így Jakab Dávid távozik az ETO-tól. Köszönjük az ETO-ért végzett munkáját, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!" „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek.

Immáron Kondás Elemér irányításával harcban lehetnek a zöld-fehérek a feljutásért. Válogatott játékossal is tudtak erősíteni, Priskin Tamás személyében. A további erősítéseknek köszönhetően, nem tűnik ledolgozhatatlannak 8 pontos hátrány, jelenleg 34 pontjuk van.
 
CSÁKVÁR
 
A játékosnevelés nagyon jó Csákváron, sok játékosukat vásárolta ki NB II-es topcsapat, vagy NB I-es alakulat. Érkezők is voltak, ám még nem tudni, hogy megfelelően tudják-e pótolni a távozókat. 34 pontosa, mint az ETO, ám nem tűnnek annyira veszélyesnek, mint a győriek.
 
GYIRMÓT
 
Támadót veszített, majd igazolt a Gyirmót, egyéb igazolások mellett. Csertőiéknek nagy bravúrra van szükségük a második hely megcsípésére, azonban nem lehetetlen a feladat. 35 pontot szereztek eddig, 7-re vannak a feljutást jelentő második helytől.
 
BUDAFOK
 

1950 előtti szellemiség: hangos lehet a budafoki „átadás"

A tavaszi szezon előtt is megerősítette a tulajdonos a szándékaikat. Három csapatról beszél a közvélemény, három csapat került teljes mértékben a reflektorok keresztüzébe az elmúlt időszakban. Az egyik ilyen alakulat a bajnokság megnyerésének a toronymagas esélye, az MTK, mely gárda 4 pontos előnnyel vonult téli pihenőre úgy, hogy a már nem feljutó helyen álló, 3.

Nem érkezett sok játékos Budafokra, ám azok akik igen, jó minőséget képviselnek. A tulajdonosuk többször említette, hogy anyagilag is tudják vállalni az NB I-et. A 42 pontjuk megnyugtató is lehetne, ám nagyon megerősödtek az üldözőik télen.
 
MTK
 
Fiatal játékosokkal erősített a listavezető, míg kulcsjátékos nem távozott a télen. A bajnoki cím úgy tűnik nem fog veszélyben forogni, eggyel több fővárosi csapat lehet az NB I-ben. 11 pont az előnyük a harmadikhoz képest, a feljutás az biztosan meg lesz a kék-fehérek számára.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - újoncok Nyíregyházán - NB1.hu

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

BEHARANGOZÓ
 
Nem indul könnyen a tavasza a feljutásért küzdő Budafoknak, az élmezőny közelében tanyázó Csákvár lesz az ellenfelük. A Budafok minőségi erősítéseket hajtott végre a télen, míg a Csákvárt sok focista hagyta el. Szintén felsőházi rangadó keretében látogat Gyirmótra a Siófok. Mind a két csapatnál voltak változások, most kiderül, melyikük járt jobban a téli szünet alatt. A kiesés ellen menekülő Haladás a Szegedet fogadja. Mind a két csapat NB I-es veteránokkal erősített, érdekes összecsapásnak nézünk elébe.
 
A Kazincbarcika az Ajkát látja vendégül. Közel van a két csapat egymáshoz a tabellán, mind a kettejüknek szüksége van a pontokra, ha nem akarnak izgulni a szezon végén. Nyíregyházára látogat a Soroksár. Jova Levente elhagyta a Szparit, most meglátjuk sikerült-e pótolni, míg Lipcseiék az ősz végi formájukat mentenék át. Tiszakécskén vizitál az ETO. A Tiszakécskének meggyőzően sikerült a bajnoki főpróbája, míg az ETO harcban lehet a feljutásért.
 
Vácra látogat a Budaörs. A Vácnak hőstettekre van szüksége a bennmaradásért, míg a Budaörs megerősítheti a pozícióját a középmezőnyben. Az MTK a Dorogot látja vendégül. Mind a két csapat főleg a fiatalokra épít, az MTK bajnoki a bajnoki címre hajt, míg a Dorognak valószínűleg nem lesznek gondjai a bennmaradással. Tévés meccsen fogadja a Vasas a Békéscsabát. A jó barátságot ápoló szurkolók, kemény összecsapásra számíthatnak. A Vasas nagyon bevásárolt, míg a Békéscsaba egy gólvágóval erősített.
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 05. 27. 22:40

Szoboszlai Spanyolországba igazol? Reagált az ügynöke

Határozott válasz.
2022. 05. 27. 22:02

Mezőkövesd: jelentős változások lehetnek a keretben - reakció

Neveket nem mondhatott Supka Attila.
2022. 05. 27. 21:31

Az NB I-ben maradhat a Gyirmót gólvágója

A szakmai igazgató nyilatkozott a helyzetéről.
2022. 05. 27. 20:00

Klubot válthat nyáron Sallai Roland? - reakció

Fontos dologra világított rá.
2022. 05. 27. 19:05

Távozók a Gyirmótnál, kérdéses Priskin jövője

Nyilatkozott a Szeged új edzője.
2022. 05. 27. 15:36

Varga Roland és Dzsudzsák Balázs volt klubja ellen meccsel a Haladás

Elkészült a szombathelyiek nyári felkészülési programja.
2022. 05. 27. 20:32

16 éves tehetséget vet be a Loki legendája - reakció

Szimpatikus gesztusról is beszélt.
2022. 05. 27. 16:03

Győzelmi reményekkel utazik Jászberénybe a DVTK tartalék csapata - reakció

Elárulta várakozásait a vezetőedző.
2022. 05. 27. 19:36

A Vidi is nézhette az FTC kiszemeltjét

Sok csapat érdeklődését felkeltette.
2022. 05. 27. 18:16

Meglepetés: külföldit figyel a Vasas?

Az alapelv betartható maradhatna.
2022. 05. 27. 15:35

4 év után távozik a DVTK védője

Hivatalos bejelentés.
2022. 05. 27. 12:23

Hétszeres kettes fogathajtó világbajnok fogadta a Budafokot

Évzáró rendezvényt tartottak.
2022. 05. 27. 12:56

Apja ellen debütálhatott a fiatal tehetség

Nem esett gól a mérkőzésen.
2022. 05. 26. 18:31

Nem csak az ősi rivális kiütése miatt lehet elégedett a győri edző

Érthető, hogy grartulált.
2022. 05. 27. 17:49

Újpest: a Honvédtól és a Lokitól is érkezhet játékos?

Az egyik kiszemelt 5 meccsen szerepelt a magyar válogatottban.
2022. 05. 27. 17:18

Magyar válogatott: újabb játékosok érkeztek - reakciók

Az MLSZ adott helyzetjelentést.
2022. 05. 27. 16:45

Új csapatban folytatja a Vidi egykori kulcsembere

A közösségi oldalán köszönt el.
2022. 05. 27. 15:27

Eb-selejtező: két idegenbeli meccs vár Gera Zoltánékra

Mentálisan egy szinten.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!