nb1.hu

Fontos hiányzó a rangadó előtt

Döntő lehet a kiesés.

A Csákvár február közepe óta nem tudott nyerni múlt hétvégéig, amikor is 3-1-re intézte el a tavaly még NB I-es Balmazt. Úgy tűnt a csapat ismét rátalált a siker útjára, de ekkor rossz hírt kaptak. A csapat egyik alapembere, a múlt héten gólt is szerző Kiprich Dávid megsérült, így feliratkozott a régóta távollévő Simon Márk és Daru Bence mellé. Így a közvetlen rivális Vác ellen ismét fontos játékos pótlását kell megoldania a csapat trénerének.
 
– Ugyan a tegnapi edzésen megpróbálkozott a közös munkával a legutóbb Balmazújvárosban gólt szerző Kiprich Dávid, de sajnos nem tudta végig csinálni a gyakorlást, így ő biztosan nem lesz ott a holnapi keretben – tájékoztatta a csapat honlapját Szijjártó István vezetőedző. – Simon Márk és Daru Bence pedig már hetek óta maródi, s továbbra sincsenek bevethető állapotban.
Természetesen a csapatnak jót tett a győzelem, és a pontszerzés reményében utaznak Vácre, de a klub honlapja is hozzáteszi döntő lesz, hogy a kényszerből új összetételű hátsó alakzat, illetve a Farkas Aurél vezényelte középpályás védekezés mennyire tudja hatékonyan feltartóztatni a hazai rohamokat.
 
A Csákvár jelenleg a 10 helyen áll 44 ponttal, akár már ebben a fordulóban helyet, helyeket léphetnek előre, és egy győzelemmel jövő évi NB III-as tagságukat is biztosíthatják már most.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC