nb1.hu

Fontos kérdéseket kapott Csizmadia Csaba

Most más célokért küzdő ellenfelük lesz.

Az 5. Budaörstől vendégként 4-2-re kapott ki, majd a harmadik Kaposvár ellen otthon szenvedett 1-0-s vereséget a Budafok az előző két fordulóban, utóbbi mérkőzésen, finoman fogalmazva sem állt a szerencse Csizmadia Csaba csapata mellé. A két zakó ellenére nincsen pánik a csapatnál. Tavaly 3 ponttal előzte meg a gárda a már kiesett Szolnokot, most viszont sokkal távolabb van a már kiesést jelentő 18. helyezéstől a csapat.
 
Csizmadia Csabát arról is kérdezte a klubhonlap, hogy élcsapatok után most az utolsó Cegléd vendégei lesznek, és persze arról is, kényelmessé válhat-e a Budafok:
 
„Az előző két játéknapon olyan csapatok ellen léptünk pályára, akik a bajnokság élmezőnyéhez tartoznak. Vasárnap viszont a sereghajtó Ceglédhez utazunk. Könnyebb dolgunk lehet?
Szó sincs róla, erre egy másodpercig se gondoljon senki! Ez is ugyanolyan nehéz mérkőzés lesz, mint az összes többi. A Cegléd a bennmaradásért küzd és ha csak egy picit is kiengedünk vagy visszaveszünk a koncentrációból, bajba kerülhetünk. Ha viszont úgy futballozunk majd, ahogy ez a csapat valójában képes, akkor vasárnap visszatalálhatunk a győzelem ösvényére és elhozhatjuk a három pontot.
 
Tizenegy pontra vagyunk a veszélyzónától, vagyis kiesési gondjaink nincsenek. Kell foglalkozni azzal, hogy a csapatot ne tegye kényelmessé ez a helyzet? 
Azt gondolom, hogy ha valakit a győzelem önmagában nem motivál, az komoly probléma. Ebben az esetben az én feladatom lenne, hogy észrevegyem, kik azok a játékosok, akik nem teszik oda magunkat.  Szerencsére senkiről sem kell feltételeznem, hogy félvállról venné az utolsó fordulókat. Most két mérkőzést elveszítettünk, de ez a tendencia nagyon rövid időn belül megfordítható. Egy hét alatt három meccset játszunk majd és a listavezető ZTE-t leszámítva közvetlen riválisok ellen lépünk pályára. Van javítási lehetőség és mi tesszük a dolgunkat. Három hete, a győzelmek után jobb volt a hangulat az öltözőben, ez nyilvánvaló, de tragédia most sem történt, tanulnunk kell a hibáinkból.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC