nb1.hu

Gálázott a Pécs és a Hali, rangadót bukott a Szeged – eredmények

Vereséggel kezdett a Győr.

Remekül kapta el az újonc Pécs a rajtot. A Baranya megyei együttes 4-0-s győzelmet aratott a Dorog ellen. Érdekesség, hogy a végeredmény már a 32. percben kialakult a PMFC-Dorog mérkőzésen.
 

Szintén fölényes győzelmet aratott a Haladás, Mátyus János legénysége 5-1-re diadalmaskodott a Siófok otthonában.
 

A szombathelyi alakulat egyik nyerőembere Medgyes volt, aki kétszer vette be a Balaton-parti rivális kapuját.
 

A Szeged nem tudott pontot szerezni a Békéscsaba elleni rangadón. A csabaiak Lukács találatával szerezték meg a vezetést.
 

A szegediek a 74. percben tizenegyeshez jutottak, de Dobos nem tudta gólra váltani a lehetőséget. A Csaba Nagy kiállítása miatt a 82. minutumban emberhátrányba került, de két perccel később Máris megduplázta a vendégek fórját. A hazaiak erejéből csak a szépítésre futotta a hajrában. 
 

A Gyirmót Heffler mesterhármasának köszönhetően fektette két vállra a Csákvárt, míg az ETO-t az Ajka fektette két vállra.
 
Eredmények: 
 
Pécsi MFC–Dorogi FC 4–0 (Rácz L. 12., Óvári 20. – 11-esből, Geiger 29., Sági 32.)
FC Ajka–ETO FC Győr 2–1 (Nagy K. 56., Zsolnai R. 79., ill. Priskin 82.)
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Békéscsaba 1912 Előre 1–2 (Takács 94., ill. Lukács R. 58., Máris 84.) (Kihagyott 11-es: Dobos 74. – Szeged)
Gyirmót FC Győr–Aqvital FC Csákvár 3–0 (Heffler N. 6., 25., 54.)
Szolnoki MÁV FC–Szentlőrinc 1–0 (Novák Cs. 42.) (Kiállítva: Berdó 89. – Szolnok)
BFC Siófok–Szombathelyi Haladás 1–5 (Horváth P. 45+1., ill. Medgyes Z. 15., 22., Tóth D. 20., Jancsó 78., Rácz F. 91.)
 
A tabella a linkre kattintva érhető el. 
 
 
A délutáni meccsek összefoglalója:
 
Szombaton a Nyíregyháza kaposvári győzelmével megkezdődött az NB II-ben a 2020/2021-es idény. Vasárnap az NB I-től néhány hete búcsúzó DVSC a Budaörsöt fogadta a Nagyerdei Stadionban. A Loki-ultrák nem fordultak el a csapattól, a leghűségesebb drukkerek a másodosztályban is élvonalbeli hangulatot teremtettek. Kondás Elemér legénysége az első félidőben fölényben játszott, de ekkor nem tudta megszerezni a vezetést. A második játékrészben is sokáig 0-0 állt az eredményjelzőn, de Szatmári a 83. percben megtörte a jeget.
 
Az újonc DEAC a Soroksár otthonában vendégeskedett. Lipcsei Péter alakulata jóval veszélyesebben futballozott, de a vezetést sokáig nem tudta megszerezni a Sori. Végül Pászka bevette a hajdúsági kaput, így a Soroksár is győzelemmel kezdte a bajnokságot. 
 
Eredmények: 
 
Soroksár–Debreceni EAC 1–0 (Pászka 86.)
Debreceni VSC–Budaörs 1–0 (Szatmári Cs. 83.)
 
A Vasas-Kazincbarcika összefoglalója:
A szezon előtt sokan azt mondták, hogy a Vasas és a Loki fog feljutni az NB I-be a 2020/2021-es szezon végén. Az első fordulóban a debreceniek egyetlen góllal verték a Budaörsöt. A Vasas pedig pontokat hullajtott a Kazincbarcika ellen. Ezekből az eredményekből is kiderül, hogy azért nem lesz olyan sima a két gárda útja a legmagasabb osztályig.
 

A Vasas-Kazincbarcika mérkőzésen a 13. percben szerezték meg a vezetést a vendégek, ekkor Toma kilenc méterről vette be az angyalföldiek kapuját. A második félidőben egyre nagyobb nyomás nehezedett a Barcikára, a Vasas végül a 64. minutumban egyenlített, ekkor Pekár passzát váltotta gólra Feczesin. A folytatásban ment előre a fővárosi gárda a győzelemért, de ez nem jött össze Bene Ferenc legénységének.
 
Vasas FC–Kazincbarcika SC 1–1 
Gólszerző: Feczesin (64.), ill. Toma (13.)
 
A tabella a linkre kattintva érhető el. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC