nb1.hu

Gera és Király is ott lesz a Vasas stadionavatóján – program

3 mérkőzésre is sor kerül.

ÍME, A VASAS BEJELENTÉSE:
 
"Elérkezett a nagy nap. Stadionon belül és kívül egyaránt színes programokkal adjuk át az új Illovszky-stadiont, július 5-én, pénteken már 16 órától várunk mindenkit szeretettel.
 
Programok az Illovszky-stadionban (csak érvényes belépővel látogatható):
 
16.30-17.45.: Vasas Öregfiúk – Magyar válogatott Öregfiúk mérkőzés (Dr. Genzwein Ferenc és Gellei Imre vezetésével)
 
18.00-19.00: Piros vs. Kék örömfoci (Kiss László és Müller Sándor vezetésével, a csapattagok a Vasas Kubala Akadémia játékosai, a kisorsolt szurkolók, a Vasas szakosztályainak képviselői, a klub támogatói és a színészválogatott tagjai)
 
19.40-20.30: Megnyitóünnepség (Kérjük, hogy a zavartalan beléptetés érdekében legkésőbb 19.15-ig érjenek be a stadionba)
 
20.30: Vasas FC – FC DAC 1904 barátságos stadionavató mérkőzés kezdete
 
16.00-19.30: Programok a stadionon kívül (mindenki számára ingyenesen látogatható) :
 
(hot-dog, hamburger, fagylalt, üdítők és egyéb italok színesítik a kínálatot a stadion körül egész délután)
 
Hegyi Iván könyvdedikálás – Pályamű
 
A stadionavatóra különleges kivitelezésben készült el Hegyi Iván Pályamű című könyve, amely újszerű formában mutatja be a Vasas labdarúgásának történelmét, kiemelve a Vasas múltjához kapcsolódó stadionokat.
 
Hegyi Iván a stadionavató előtt dedikál 17.30 és 19 óra között.
 
Üzenj a csapatnak!
 
A régi család új otthonba költözik, amit meg kell tölteni új élményekkel. Írj jókívánságokat egy hatalmas Vasas-zászlóra, biztasd a csapatot. Az elkészült művet kirakjuk a csapatöltözőbe, hogy a játékosok mindig tudják, a Vasas család mögöttük áll.
 
Vasas eSport
 
Kóstolj bele a Vasason keresztül a virtuális fociba!
 
Néhány hónapja alakult a Vasas SC eSport csapata, amely a FIFA videójáték 11 a 11 elleni verziójában játszik hétről hétre. Ismerd meg a csapatunk játékosait, próbáld ki a virtuális focit, és ha kellően ügyes vagy, később akár Te is csatlakozhatsz a Vasas csapatához.
 
 

 
Nézd meg közelről Illovszky Rudi bácsi legendás autóját!
 
Rudi bácsihoz kapcsolódóan szinte mindenkinek eszébe jut a piros-kék FIAT, amelyet a Gastromega Kft. jóvoltából állítunk ki a stadionavatón. A RUD-100 rendszámú autó a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum Vasas-gyűjteményéhez tartozik.
 
Bújj a legendák bőrébe! – ügyességi feladatok
 
A Vasas történetét legendás labdarúgók határozták meg, akiknek teljesítményét a mai napig csodáljuk, ezért a stadionavató délutánján is az ő emlékük előtt tisztelgünk különböző ügyességi feladatokkal. Azok között, akik a négy játékból legalább hármat sikeresen teljesítenek, óránként Vasas ajándéktárgyakat sorsolunk ki.
 
1. Lőj úgy, mint a géppuska!
 
Hogy mi jut eszünkbe Várady Béláról elsőre? Naná, hogy a félelmetes erejű ballábas bombái. A géppuska lábú balszélső akár 100 km/h-val is képes volt meglőni a labdát.
 
A gyerekek 15 km/h-t, a felnőttek pedig 40 km/h-t meghaladó lövéssel teljesíthetik az akadályt!
 
2. Lődd a ficakba!
 
Farkas János bármilyen helyzetből képes volt betalálni, lövéseit itthon és külföldön egyaránt rettegték a kapusok. A csatár edzések alatt egymás után többször is képes volt bármelyik sarkot megcélozni és megtalálni azt a pici rést, ahova még befér a labda.
 
Lődd be a labdát háromszor a sarkok bármelyikébe és teljesítsd az akadályt!
 
3. Védd ki a tizenegyest!
 
Kamarás Mihály a Vasas történetének egyik legnagyobb kapusa volt, szinte bárhova odaért a labdára, és sokszor a tizenegyesek hárítása sem jelentett neki akadályt.Védj ki zsinórban 4 tizenegyest és teljesítsd az akadályt!
 
4. Dekázz és nyerj!
 
A Vasas legendái edzéseken dekázással foglalták el magukat. Akár órákig is képesek voltak úgy játszani, hogy nem esett le a labda.  Dekázz 15-öt egyhuzamban és teljesítsd az akadályt!
 
További programok: ugrálóvár, lufihajtogatás, erő-kihívás, Batak Challenge, darts foci, A bika szeme, óriás csocsó, léghoki, buborékvarázs, Paci Derby, arcfestés, VR-kabin
 
Ezúton is szeretnénk tájékoztatni a stadion környékén élőket, hogy július 5-én, a stadionavató napján a megnyitóra érkező vendégek számára lezárják a Hajdú utcai parkolókat (Fáy és Rozsnyai utca között), és aznap a Csizma utcában sem lesz lehetőség a parkolásra. Megértésüket előre köszönjük!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC