nb1.hu

Gól szögletből a kiesési rangadón: a kapusedző tanácsa

Nagy csata várható Lipcsei Péterék ellen.

Elképesztően fontos mérkőzést nyert meg a Budafok ellen hazai környezetben 3-1-re vasárnap a Budaörs. Toldi Gábor csapata előtte 4 fordulóval, a Dorog ellen nyert, akkor 3-0-ra.
 
Így a vasárnapi mérkőzés kezdése előtt a 19., azaz kieső helyről várta a magára talált és a 16. helyezésig előre menetelő Budafokot.
 
A mérkőzés 9. percében Adorján Krisztián góljával a Budafok szerezte meg a vezetést, majd Vankó Imre a 22. percben kiegyenlített, méghozzá szögletből.
 
„A Budafok ellen korán hátrányba kerültünk, de előbb sikerült egyenlíteni, és ezúttal a szerencse is velünk volt. Berúgtuk a helyzeteinket, ráadásul szép gólokat szereztünk, megérdemelt győzelmet arattunk. 2-1-nél éreztem, hogy ez a meccs meglesz. Összességében úgy érzem, hogy jó irányba haladunk. Szabó Balázs kapusedzővel beszéltük a meccs előtt, hogy használjuk ki a szelet, és lőjünk sokat kapura. A pontrúgásoknál is segített a szél, és a szögletnél eszembe jutott, hogy megpróbálom, és hát be is jött a számításom, a kapuban kötött ki a labda” – mesélte Vankó a klubhonlapnak.
 
A Budaörs, bár előrejött a tabellán a 17. helyre a Budafok mögé, nem nyugodhat meg. Annak a Soroksárnak lesz a vendége a következő fordulóban, mely gárda a 9., azaz középcsapat, de 10 pontra van a kieső helytől, így Lipcsei Péter csapatának is pontokra van még szüksége.
 
„Ezúttal is a három pontért lépünk pályára. Jó csapatnak tartom a Soroksárt, előrefelé veszélyesek, legutóbb is 5-0-ra nyertek a Szentlőrinc ellen. Kiszámíthatatlanok, mert van, amikor nagyon jók, de előfordul, hogy rosszabb napot fognak ki. Bízom benne, hogy ellenünk az utóbbi lesz, meg tudjuk őket verni, és egy győzelemmel feljebb tudunk lépni” – mondta Vankó.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC