nb1.hu

Gólerős csatár csatlakozott a Ceglédhez

Hivatalos bejelentés.

Íme a bejelentés:
 
"Valószínűleg nem sok szurkolónknak kell bemutatni Olasz Dénest, aki ellenfélként már többször is játszott ellenünk, a szomszédvár Szolnoki MÁV FC meghatározó játékosa volt és nagy rutinnal rendelkező támadó.
 
Dénes Mezőkövesden született és ott is kezdett el focizni és már 19 évesen bemutatkozott a másodosztályban a Kazincbarcika színeiben. Később szintén a másodosztályban játszott a Mezőkövesd, a Videoton-Puskás Akadémia, a Putnok, a Kaposvári Rákóczi, az Ajka és a Szolnok színeiben is.
 
Első gólját az NB II-ben 21 éves korában szerezte, a felnőttek között korábban, a Magyar Kupában a Mezőkövesd csapatában szerezte a Mátranováki VSC ellen. Ellenünk eddig bajnoki mérkőzésen háromszor talált be. Az NB II-ben eddig 44, az NB III-ban 3, az NB I-ben 1 és a Magyar Kupában 13 gólt szerzett. Rutinját mutatja, hogy több mint 200 mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben, de van 13 NB III-as és 13 NB I-es mérkőzése is.
 
Dini a Szolnok tavalyi kiesése után került újra Kazincbarcikára, ahol 15 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt szerzett. Az átigazolási szezon lejárta előtt nem sokkal viszont szerződést bontottak vele, így szabadon igazolhatóvá vált. A vezetőség és a szakmai stáb részére pedig egyértelművé vált, hogy Ceglédre kell hozniuk a gólerős, vérbeli csatárt. Ez pedig a mai napon sikerült! 
 
Üdvözlünk a csapatban és sok sikert kívánunk Cegléden!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC