nb1.hu

Gosztonyi bemutatkozott, Erős „visszatért”

Kisvárda – Révész Attilának tetszett a közeg, ami Szegeden fogadta.

Legutóbb három éve járt Szegeden a kisvárdai futballcsapat, és akkor botrányos meccsen, többszöri játékmegszakítás után, a nézőtéren uralkodó lincshangulatban fejezte be, és nyerte meg 3–0-ra az NB II-es osztályozót. Vasárnap ugyanott békésebb volt a hangulat, holott a másodosztályú bajnokit megint a várdaiak nyerték meg.

 

– A vezetők és a szurkolók részéről is teljesen barátságos volt a fogadtatásunk, sokat változott a közeg, gratuláltam is hozzá a végén a házigazdáknak – utalt az újonc SZEOL SC elleni bajnoki körítésére Révész Attila szakmai igazgató a klub hivatalos honlapjának. – Játékban nagy különbség volt a javunkra, különösen az első félidőben, amikor szinte nem is engedtük át a félpályán az ellenfelet. Számítottunk rá, hogy a második játékrészben erősít majd az ellenfél, mi is óvatosabb stílusra váltottunk, ezért foglalkoztattunk inkább olyan játékosokat, akik ennek a kívánalomnak meg tudnak felelni. Két, győzelem nélküli bajnoki után tényleg csak a három pont volt a fontos a számunkra, és a szünet után vezetett kontráinkból fölényessé tehettük volna a győzelmet. A helyzetek kimaradtak, így a végén volt rajtunk nyomás, de ha elárulom, hogy kapusunknak egyszer sem kellett a játékba avatkozni, akkor mindent elmondtam a meccs képéről.

 

A kezdőcsapatban Gosztonyi András, csereként Toma György mutatkozott be a várdaiaknál, illetve ebben a bajnokságban a nyolcadik fordulóig kellett várni arra, hogy feliratkozzon a góllövőlistára a tavalyi gólgyáros Erős Gábor.

 

– Csapatkapitányunkon az utóbbi hetekben már éreztük, hogy javul a formája, nem véletlen, hogy épen most talált be. Mondtam is a meccs után, hogy Gabi visszatért közénk – beszélt az Erős-kérdésről Révész Attila. – Az újak pedig annak megfelelően teljesítettek, amilyen a fizikai állapotuk, lesznek még nagyobb hasznára is a csapatnak.

 

Akár már a Cigánd elleni mérkőzésen, a szomszédvára összecsapására szerdán 16.30-kor kerül sor a Várkertben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC