nb1.hu

Gróf Dávid és a válogatottság

Egyértelmű célja van a Lokival.

Mint ismert, Gróf Dávid a DVSC-ben folytatja a pályafutását, egy évre érkezett kölcsönbe a Fraditól. A kapus az M1-nek nyilatkozott, biztos benne, hogy hamar új otthonra talált Debrecenben, a csapattársai is jól fogadták és remekül sikerült számára az első néhány nap:
 
,,Normális a konkurencia kapus poszton, ez hozza ki a maximumot egy játékosból. Amikor a Fradiba kerültem, akkor is az volt a célom, hogy első számú kapus legyek. Most örülök, hogy itt lehetek, itt is ezekért a célokért fogok küzdeni."
 
Elárulta továbbá, hogy több opciója is volt a Loki mellett nyáron, de a szíve azt súgta, itt jó helyen lesz. Egyértelmű célokkal érkezett, a cél az NB II megnyerése:
 
,,Itt komoly változások történtek a nyáron, Debrecenben nagyon komoly csapatot szeretnének építeni, és ez a projekt érdekelt. Remélem, hogy a maszkviselési kötelezettség ellenére sokan kint lesznek a hétvégi bajnokinkon is."
 
Mondanivalóját azzal zárta, hogy még szeretne válogatott lenni, de jelenleg most az a legfontosabb, hogy újra pályára léphessen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC