nb1.hu

Gyakorlatilag lemondhat a feljutásról a Békéscsaba

Békéscsaba – A ZTE kontráival nem tudtak mit kezdeni a viharsarkiak.

Forgács András (36.) és Babati Benjamin (47.) góljaival 2-0-ra nyert a ZTE Békéscsabán, így hiába vettek villámrajtot Boér Gáborral, az utolsó két meccs sikertelensége miatt gyakorlatilag nem maradt esélyük feljutást érő helyen végezniük a viharsarkiaknak. A klub honlapjának nyilatkozó vezetőedző szerint miután a vetélytársak közül a Kisvárda és a Balmazújváros is győzött, az Előre jelentős hátrányba került a feljutást jelentő második helytől.

 
Boér Gábor: – Nagyon rossz időpontokban kaptuk a gólokat, bár ezek sosem jönnek jókor. Az első félidőben rengeteg lehetőséget hagytunk ki és úgy látszik ez egy olyan nap volt, amikor minden kifelé pattant. Akármit tettünk a sikerért, nem akart összejönni a gól. Nyilván mindennek megvan az oka, ahogy ennek is – azon leszünk a következő három napban, hogy megpróbáljuk kijavítani az elkövetett hibákat. Ettől függetlenül ez ugyanaz a csapat, mint amelyik eddig is volt – ezért valamilyen szinten ugyanúgy kell kezelni, ahogy eddig. Ma talán a legnagyobb hiba az volt, hogy nem voltunk olyan frissek fejben, mint eddig. Nehezen jutottunk el a helyzetekig és a befejezések egyáltalán nem sikerültek.Gratulálok a Zalaegerszegnek, mert jól megoldották a részüket és megvertek minket kontratámadásokból.
 

Újabb, hatalmas lépést tett a PAFC az NB I felé – NB2.hu

YBeszámoló a 33. forduló meccseiről

Csató Sándor: – Tudtuk, hogy a játákunk az előző mérkőzéseken is rendben volt, most azonban ez sikerrel is párosult. Nem gondoltuk, hogy ennyire jól sikerül ez a mérkőzés – nagyon ránk fért, hiszen az előző négy meccsen mindig kimaradtak a helyzeteink és ahogy az már szokott lenni ilyenkor, ez meg is bosszulta magát. A mai napon ez fordítva volt és a meccs elején is voltak már helyzeteink, aztán sikerült az első gólt megszereznünk. Utána azt tudtuk játszani, amit elterveztünk: zárt védekezésből igyekeztünk kontrázni, aminek a második játékrész elején meg is lett az eredménye. Ez már teljes mértékben befolyásolta a mérkőzést, hiszen tudtuk a hazaiknak győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a feljutásért tudjanak harcolni. Kinyíltak, futniuk kellett az eredmény után, jöttek a felívelések – amire fel voltunk készülve. Gratulálok játékosaimnak, akik fegyelmezetten és koncentráltan hozták le a mérkőzést!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC