nb1.hu

Gyirmót: megrekedt Vass Ádám szerződésbontása – RÉSZLETEK

Fontos mozzanatnak kellene teljesülnie.

Továbbra sem oldódott meg a helyzete Vass Ádámnak, a Gyirmót középpályásának. Pár nappal ezelőtt jeleztük ugyan, hogy Vass a jelek szerint nem marad Gyirmóton, miközben arról is beszámoltunk, melyik csapatok hívják.
 
Viszont a beharangozott klubváltáshoz elengedhetetlen lenne annak a feltételnek a teljesülése, hogy a középpályással, közös megegyezéssel, szerződést bontsanak a klubvezetők.
 
Vass eddig 11-szer lépett pályára a magyar válogatottban, az NB I-ben 126 mérkőzést tudott eddig le, kivétel nélkül mindegyiket az MTK-ban, de mielőtt bemutatkozhatott volna a magyar élvonalban, megfordult a Brescia, a Kolozsvári Vasutas és a KV Oostende csapataiban is.
 
Vass alapembernek számított Gyirmóton, a koronavírus-járvány előtti utolsó, Gyirmót-Soroksár mérkőzésen is végig a pályán volt. Azóta viszont lejtmenetbe került, de nem csak amiatt, hogy nem voltak mérkőzések.
 
„A második csapathoz küldtek le, ez a gárda a megyei bajnokságban szerepel. Emiatt van az is, hogy csökkentették a fizetésemet. Már túl kellene lennünk a szerződésbontáson, de napok óta nem kaptam visszajelzést a klub vezetőitől, akik elérhetetlenek. A Bajnokok Ligájban induló CFR nem süllyedt ilyen szintre, amikor meg kellett állapodnunk a bontásról, tisztában vagyok a miértjével, és talán jobb, ha nem is kommentálom az ügy ezen részét – mondta Vass az nb2.hu-nak.
 
Az ügy tehát megállt, a játékos távozna, a gyirmóti klubvezetők nem számítanak és nem is bontanak (még?) vele, miközben több klub is érdeklődik iránta…
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC